Triecienspēks, karnevāls utt.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien Milzkalna "Protest" snovborda parkā ar karnevālu "Triecienspēka grupējumu slaktiņš" tika noslēgta 2008. gada Latvijas snovborda sezona.

Šogad karnevāla dalībnieki izcēlās ar īpaši krāsainiem kostīmiem, braucēju vidū bija gan roboti no nākotnes, gan mīmu un klaunu brigādes, musketieri un dzīvnieku valsts pārstāvji. Karnevālā piedalījās 17 snovborda grupējumi, kopā pavisam 70 dalībnieki.

"Triecienspēka grupējumu slaktiņa" sacensību rezultāti:

"Dienas slakteris" - Raitis Helmanis, "Dienas slaktere" - Ieva Gulbe, "Lielākā spindzele" (Rotāciju meistars) - Kaspars Groza, "Labākā kostīmu brigāde" - "Globālā sasilšana" (Stass Korotkovs, Edijs Vucēns, Juris Strangots, Rūdolfs Peslaks), "Labākā triecienvienība" - "Jumpravas peldētāji" (Voldemārs Siliņš, Edgars Karlsons, Raivis Kasņikovskis, Kaspars Groza).

Portāla "Easyget" simpātiju balvu (Accenta 200 LVL čeku) par lieliskāko sniegumu sniega peļķes cīņā ieguva Raitis Helmanis.

Sacensību uzvarētāji saņēma vērtīgas balvas no "Protest", "Nokia", "Amigo" un "Red Bull".

Ja ļoti gribas dabūt sniegu, tad to var atrast arī Āfrikā pie ekvatora...
"Triecienspēks" ir vienīgais latviešu snovborda un skeitborda žurnāls, tas iznāk jau trešo sezonu. Jaunākais, devītais, žurnāla numurs pieejams tirdzniecībā no 9. marta, un tajā iespējams lasīt par snovborda (ne) sezonu Latvijā, iespējām mācīties snovbordu ārzemēs, kā arī skatīt labas bildes. 2008. gadā iznāks četri žurnāla numuri, nākamie gaidāmi maijā, augustā un novembrī.

"Triecienspēka grupējumu slaktiņa" ģenerālsponsors - "Protest". Atbalsta: "Nokia", "Amigo", "Easyget" un "Red Bull". Informatīvais atbalsts: "Draugiem.lv", radio "NABA", portāls "TVnet", laikraksta diena izklaides pielikums "TVIzklaide", dēļu sporta žurnāls "Triecienspēks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu