Belokoņs: Es neesmu Abramovičs (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Anglijas premjerlīgas jaunpienācēju "Blackpool" kontrolpaketes īpašnieks Latvijas biznesmenis Valērijs Belokoņs kādā no intervijām atklājis, ka viņu nevajadzētu salīdzināt ar krievu miljardieri un cita premjelīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" īpašnieku Romānu Abramoviču.

Kā ziņots, Belokoņs "Blackpool" iegādājās 2006.gadā un toreiz pats paredzēja, ka piecu gadu laikā klubs iekļūs Anglijas premjerlīgā.

Jau ziņots, ka svētdien "Blackpool" futbolisti Anglijas premjerlīgas mačā ar 0:4 kapitulēja tieši "Chelsea" vienībai.

"Nekad neesmu saticis Abramoviča kungu. Un spēle ar "Chelsea" būs pirmā izdevība iepazīties ar viņu," pirms aizvadītā mača laikrakstam "News of the World" izteicās Belokoņs.

"Es esmu Belokoņs un viņš ir Abramovičs. Viņš strādāja Krievijā, bet es - Latvijā," paskaidroja Belokoņs.

Premjerlīgas čempionāta kopvērtējumā "Blackpool" pēc aizvadītām piecām kārtām ar septiņiem punktiem ieņem devīto vietu 20 komandu konkurencē.

"Es darīšu visu, lai mēs paliktu premjerlīgā. Un tas galīgi nenozīmē to, ka tagad tam vajadzēs iztērēt daudz miljonu," izteicās Belokoņs.

Pēc Belokoņa domām, "Blackpool" komandai ir labas izredzes kvalificēties Eirokausiem.

"Es gribu, lai "Blackpool" kļūst par vienu no spēcīgākajiem klubiem. Domāju, ka mums ir pa spēkam spēlēt Eirokausos," izteicās Latvijas biznesmenis.

"Es vienkārši mīlu futbolu, mīlu "Blackpool", un man noteikti nepatīk naudas atmazgāšana. Manas ambīcijas un intereses ir - cik tālu es spēju iet?" atklāja Belokoņs.

Nākamo maču Anglijas premjerlīgā "Blackpool" aizvadīs 25.septembrī, kad savā laukumā uzņems Blekbērnas "Rovers".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu