"Ventspils" futbolisti aizvadīs UEFA Čempionu līgas atbildes spēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējo trīs sezonu Latvijas futbola čempionāta - "LMT Virslīgas" - čempionvienība "Ventspils" šodien aizvadīs UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas atbildes spēli, izbraukumā tiekoties ar Luksemburgas spēcīgāko klubu Didelanžas F91.

Mačs sāksies plkst.19 pēc Latvijas laika.

Jau ziņots, ka abu komandu pirmajā spēlē "Ventspils" bija pārāka ar rezultātu 3:0. Nākamajā kārtā iekļūs komanda, kas izcīnīs panākumu divu spēļu summā.

Šā pāra uzvarētāji UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas trešajā kārtā spēkosies ar Baltkrievijas vienību Borisovas BATE, kas divu spēļu summā ar 4:0 pieveica "Makedonija" komandu.

Pagājušajā sezonā klubs BATE iekļuva UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā, kļūstot par pirmo Baltkrievijas komandu, kurai šāds sasniegums ir izdevies. Grupu turnīrā BATE spēlēja diezgan sekmīgi, aizvadot līdzīgas spēles pret tādiem pazīstamiem Eiropas klubiem kā Turīnas "Juventus", Madrides "Real" un arī Sanktpēterburgas "Zeņit".

UEFA čempionu līgas trešās kvalifikācijas kārtas pirmās spēles paredzētas 28. un 29. jūlijā, bet atbildes spēles notiks 4. un 5. augustā.

Komandas, kas zaudēs UEFA Čempionu līgas trešajā kārtā, garantēs sev dalību UEFA Eiropas kausa kvalifikācijas trešajā kārtā. Savukārt, ja Latvijas čempionvienība pārvarēs Čempionu līgas trešo kvalifikācijas kārtu, tad komandai būs garantēta iekļūšana grupu turnīrā - ceturtās kārtas uzvarētāji spēlēs UEFA Čempionu līgas pamatturnīrā, bet zaudētāji Eiropas līgas grupu turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu