"AC Milan" cer janvārī atkal redzēt Bekhemu savā sastāvā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Itālijas A sērijas futbola klubs "AC Milan" cer, ka janvārī tam atkal pievienosies Anglijas izlases pussargs Deivids Bekhems, kurš joprojām pieder ASV vienībai Losandželosas "Galaxy".

Futbolists "AC Milan" komandai uz īres laiku pievienojās janvārī un pēc tam nedaudz paildzināja palikšanu Itālijā, nokavējot ASV čempionātu sākumu.

Svētdien "Galaxy" aizvadīja pārbaudes spēli ar "AC Milan", un tā šogad Bekhemam bija pirmā ASV vienības rindās, tomēr Losandželosas kluba atbalstītāji viņu izsvilpa.

"Deivids zina, ka vārti uz Milānu viņam ir atvērti. Viņa juristi arī to zina," žurnālistiem izteicās "AC Milan" viceprezidents Adriano Galjāni. "Es ceru, ka janvārī viņš pie mums atgriezīsies. Visticamākais scenārijs ir, ka Bekhems mums pievienojas janvārī un spēlē līdz nākamās sezonas beigām, un tad atkal atgriežas ASV. Pirms janvāra tāds darījums nenotiks."

Bekhems iepriekš vairākkārt izteicies, ka vēlas atgriezties Eiropā, jo tikai tādā gadījumā viņam būs reālas izredzes iekļūt Anglijas izlases sastāvā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu