Uz drifta sacensībām Vaiņodē kursēs īpašs autobuss no Beach Party

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

25.jūlijā Kurzemē notiks divi vērienīgi pasākumi - Latvijas drifta čempionāta ceturtais posms "HGK Speed Drift" un vēl jaudīgākas sacensības sadarbībā ar Radalle.com NEDS (North European Drift Series) PRO un STREET klases ieskaitēs un Tele2 Baltic Beach Party. Notikuma vietas attiecīgi Vaiņode un Liepāja, ko šķir 60 kilometri.

HGK komanda ir parūpējusies par to, lai katram, kuram pie sirds iet abi pasākumi, tiktu dota iespēja tos apvienot un sestdienas rītā uz kādu brīdi pamest Tele2 Baltic Beach Party un doties uz Vaiņodes lidlauku - uz ko azartiskāku un mazliet citādāku, driftu.

Sestdienas rītā plkst. 12:30 pie Tele2 Baltic Beach Party telšu pilsētiņas piebrauks autobuss, kurš jūs nogādās uz Vaiņodes lidlauku, simboliska samaksa - 1 lats turp un 1 lats atpakaļ, un tusiņš autobusā ar citiem Beach Party apmeklētājiem garantēts. Vakarā plkst 19:00 autobuss kursēs atpakaļ uz Beach party, un tad ballīte turpināsies Liepājā. Tātad plāns pavisam vienkāršs Beach Party - Drift - Beach Party.

Kas vēl jauns un neredzēts gaida sacensību apmeklētājus? Pirmo reizi Latvijā būs burnout būris, kurā tie drifteri, kuri sacensībās vairs nepiedalīsies, bet kuriem būs atlicis pārpārēm adrenalīna un kaudze riepu, varēs kārtīgi paārdīties, un varbūt kādam tiks dota iespēja sevi atkal parādīt skatītājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu