HK «Kurbads» nonāk viena soļa attālumā līdz pusfinālam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Trešdienas vakarā otro Latvijas hokeja čempionāta ceturtdaļfināla spēli aizvadīja hokeja klubs «Kurbads» pret hokeja skolu «Rīga». Arī šoreiz mača uzvarētājs neradīja nekādas šaubas, mājiniekiem uzvarot ar 10:3.

Ar trim punktiem rezultatīvākie spēlētāji mājinieku rindās bija Juris Štāls un Aleksandrs Macijevskis.

Spēles scenārijs bija ļoti līdzīgs vakardienas mačam – jau līdz ar pirmo iemetienu savu pārākumu demonstrē «Kurbads». Un pārsvars izpaužas arī vārtu guvumos. Īsta uguņošana notiek mača pirmajās piecās minūtēs, kad Denijs Romanovskis HS «Rīga» vārtos ir spiests kapitulēt trīs reizes.

Vispirms Juris Štāls pāradresē Aleksandra Macijevska metienu vārtos. Seko Viktora Jasjoņa un Toma Hartmaņa vārtu guvumi. Bet līdz divpadsmitajai spēles minūtei vārtus gūst Artūrs Salija, Jānis Straupe un vēlreiz Juris Štāls. Reinis Ruks pārspēj Uldi Čalpu, nodzēšot nullīti iepretī rīdzinieku gūtajiem vārtiem. Bet neilgi pirms perioda beigām Krišs Grundmanis izgājienā viens pret vienu gūst jau septītos vārtus ogrēniešiem.

Otrajā periodā viesi ir noskaņojušies pretoties «Kurbads» spiedienam un viņiem tas izdodas. Mājinieki bieži aizraujas ar pārlieku smalkām izspēlēm un atstāj robus aizsardzībā. Trešdaļas vidū rīdzinieki ir guvuši divus vārtus. Mājinieki gan aktivizējas un pēc Toma Bluka un Toma Hartmaņa metieniem noslēdz periodu ar rezultātu 9:3.

Trešais periods ir tikai formalitāte – Aleksandrs Kerčs vairākumā gūst komandas desmitos vārtus, un rezultāts līdz spēles beigām vairs nemainas. Par «Kurbads» pārsvaru liecina gan metienu skaits (38:19), gan izdarītie spēka paņēmieni (18:4).

Sestdien, plkst 14.00 hokeja hallē «Rīga» tiks aizvadīta trešā ceturtdaļfināla spēle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu