Futbolists pēc zibens trāpījuma nonāk komā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dānijas augstākās futbola līgas kluba "Nordsjelland" futbolists nokļuva komā, kad viņam pirmdien mača laikā Kopenhāgenā iespēra zibens.

24 gadus vecais pussargs Jonatans Rihters atgadījās nepareizajā laikā un vietā draudzības spēles laikā ar Dānijas otrās spēcīgākās līgas klubu "Hvidovre". Pēc negadījuma futbolistam iestājās koma, un šādā stāvoklī viņš pagaidām tiek mākslīgi uzturēts, lai izvairītos no papildu komplikāciju riska.

"Cietušajam tiek veikta mākslīgā elpināšana, un viņa ķermeņa temperatūra ir pazemināta, lai palielinātu viņa iespējas izdzīvot," pastāstīja kluba "Nordsjelland" preses sekretārs Kristians Voļnijs. "Ārsti šobrīd gaida piemērotāko brīdi, lai atgrieztu viņa temperatūru līdz normālai un mēģinātu viņu atmodināt no komas."

Kā ziņoja LETA, līdzīgs atgadījums pagājušajā nedēļā notika arī Austrijā, kur, zibenim iesperot futbola laukumā amatieru mača laikā, ievainojumus guva vismaz 21 cilvēks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu