Rīga notiks tradicionālais Alfrēda Kraukļa piemiņas turnīrs basketbolā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau tradicionāli Rīgā rudenī tiek organizēts Latvijas basketbola lielmeistara Alfrēda Kraukļa piemiņas turnīrs basketbolā, kas šogad risināsies no 30. oktobra līdz 2. novembrim, un tajā par medaļām cīnīsies četru valstu – Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Latvijas – kopskaitā 936 spēlētāji no 78 komandām, TVNET informēja Rīgas dome.

Šogad A. Kraukļa piemiņas turnīrs notiks jau 23. reizi un tajā tiks izspēlētas 214 spēlēs sešās vecuma grupās.

Spēles risināsies vairākās Rīgas sporta zālēs – Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas sporta zālē (Brīvības gatve 333), Rīgas Basketbola skolas sporta bāzēs - Juglā (Juglas iela 16), sporta centrā «Rīdzene» (Kr. Barona iela 97c) un Daugavas sporta namā (Kr. Barona iela 107) Rīgas Teikas vidusskolā (Aizkraukles iela 14), Rīgas Sanatorijas internātpamatskola (Brīvības gatve 384 a).

Turnīra finālspēles notiks 2. novembrī no plkst. 9.30 Rīgas Sanatorijas internātpamatskolā un Rīgas Basketbola skolas sporta bāzē Juglā.

Sacensības notiek ar Rīgas domes finansiālu atbalstu, ieeja uz sacensībām ir bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu