Mītava Open Vidzemes posmā uzvar komanda ''Cold Gel"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 18. jūlijā, Valmierā karstas saules pielietajā Pārgaujas ģimnāzijas stadionā notika atklātā amatieru čempionāta mini futbolā MĪTAVA OPEN 2009 Vidzemes posms. Sīvā sportiskā cīņā, kurā neiztika bez emocijām, uzvarēja Liepājas komanda ''Cold Gel", TVNET informē organizatori.

SKONTO futbola stadionā notiekošajā finālā no Vidzemes posma vēl piedalīsies komandas “B-Peat” (2. vieta), “Eglītes mežs” (3. vieta) un “Staiceles bebri” (4. vieta). Komanda "Cold Gel", tāpat kā Zemgales posma uzvarētājs "KV&LP", savu uzvaru guva, piedaloties turnīrā otro reizi.

"Valmieras posmā redzējām īstu sporta cīņu un azartu - uzvara bija jāiegūst par katru cenu! Nu man šķiet, ka Valmiera ir slavena ne tikai ar Daliņa kājām, bet arī ar futbola spēlētājiem," par Vidzemes posmu stāsta Jānis Jubalts, kurš kopā ar Ēriku Loku uzņēmās spēļu komentētāju lomas.

Nākamais - Latgales posms notiks Līvānos, 25. jūlijā Līvānu pilsētas stadionā. Sacensību kārtība tiks paziņota pēc posma komandu izlozes 23. jūlijā plkst. 11:00 SKONTO futbola stadiona spēļu laukumā.

Šobrīd jau zināmas šādas komandas, kas SKONTO futbola stadionā cīnīsies par balvu fondu - Ls 3000 (pēc nodokļu nomaksas): no Kurzemes atlases posma komandas "Zemnieki", "Rainis", "Kuldīgas sporta aģentūra" un "Turlava", no Zemgales posma "KV&LP", „Lauki”, „Ozolnieki” un „Safeguard”, no Vidzemes posma “Cold Gel", “B-Peat”, “Eglītes mežs” un “Staiceles bebri”. Komanda, kas čempionāta finālturnīrā iegūs pirmo vietu, balvā saņems Ls 1500, otrās vietas ieguvēji - Ls 1000, savukārt trešā vieta - Ls 500.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu