Kambala noslēdzis līgumu ar "Lukoil Academic" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Latvijas basketbolists Kaspars Kambala noslēdzis līgumu ar Bulgārijas čempionvienību "Lukoil Academic", vēsta kluba oficiālā mājas lapa.

Abas puses vienojušās uz vienu sezonu, bet kontrakta finansiālie nosacījumi netiek atklāti. Kluba jaunieguvums oficiāli tiks prezentēts nākamajā pirmdienā.

32 gadus vecais Kambala iepriekšējās divas sezonas pavadīja Krievijas superlīgas klubā Krasnojarskas "Jeņisej". Pagājušajā sezonā Krievijas čempionātā viņš aizvadīja 11 spēles, kurās izcēlās ar 14,5 punktiem un savāktām 6,1 atlēkušo bumbu.

Savukārt Eiropas Izaicinājuma kausa turnīrā Kambala aizvadīja 12 mačus, vidēji gūstot 12,5 punktus, kā arī izcīnīja 5,6 bumbas zem groziem.

"Lukoil Academic" šosezon piedalīsies ULEB Eiropas kausa izcīņas kvalifikācijā, kur jātiekas ar Grieķijas klubu "Aris". Uzvarētājs divu spēļu summā iekļūs pamatsacensībās.

Savas profesionāļa karjeras laikā Kambala pārstāvējis "Efes Pilsen" (Turcija), Madrides "Real" (Spānija), "Fenerbahce" (Turcija) un Kazaņas "Unics" (Krievija) komandu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu