''Riga Powerboat Team'' piloti Alūksnē tēmē uz uzvaru (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļas nogalē, 18. un 19. jūlijā Alūksnē „Riga Powerboat Team” piloti piedalīsies gan Baltijas, gan Latvijas ūdens motosporta čempionātos. „Riga Powerboat Team” pievienojas Alūksnes pilsētas domes un Latvijas Ūdens motosporta federācijas aicinājumam apmeklēt vērienīgo pasākumu, kurā piedalīsies apmēram 80 ūdens motosportisti.

„Riga Powerboat Team” F2 klasē pārstāvēs Uvis Slakteris un Mārtiņš Bergholcs. Ne mazāk aizraujošajā un bīstamajā F500 klasē startēs pieredzējušais Zigfrīds Bitainis, un JT250 klases laivā sēdīsies komandas jaunākais pilots Maksimiliāns Tučkovs. Lai gan konkurentu ir daudz, taču pilotiem ir apņēmība iegūt augstākās vietas.

Pasākums norisināsies Alūksnes ezerā, kur sacensības varēs vērot no Pils salas. Šā nozīmīgā notikuma viesiem būs iespēja apmeklēt labus koncertus un neskaitāmas izklaides atrakcijas, kuras komplektā ar gaidāmajiem izcilajiem laika apstākļiem nodrošinās lieliski pavadītu nedēļas nogali. Arī pagājušogad jūlijā Alūksnē norisinājās F2 Eiropas čempionāta posms, kurā Uvis Slakteris ar pārliecinošu pārsvaru pār visiem saviem konkurentiem izcīnīja pirmo vietu, aiz sevis atstājot tādus F2 grandus kā Johannu Ostenbergu no Zviedrijas un Mikiju Forsu no Somijas.

Šogad „Riga Powerboat Team” pilotiem paredzētas vēl vairākas Latvijas, Eiropas un pasaules mēroga sacensības, no kurām nākamās ir jau 1. augustā – Latvijas čempionāta posms Jelgavā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu