«Prizma» un «Kurbads» uzvar pirmajās 1/4 fināla sēriju spēlēs

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Rīgas komanda «Prizma» un Ogres «Kurbads» otrdien ar uzvarām iesāka Latvijas hokeja virslīgas ceturtdaļfināla sērijas.

Potenciāli aizraujošākās sērijas pirmajā mačā «Prizma» saspringtā cīņā ar 3:2 (1:1, 2:1, 0:0) izbraukumā pieveica «Zemgale»/LLU vienību no Jelgavas.

Spēles pirmajā pusē Miķelis Freimanis un Sandis Grīnbergs pa reizei vadībā izvirzīja «Prizmu», tomēr abas reizes jelgavniekiem izdevās atspēlēties, precīzi metot Didzim Jansonam un Kristapam Milleram.

Otrās trešdaļas beigās Eduards Hugo Jansons trešo reizi vadībā izvirzīja «Prizmu», bet šoreiz viesi pārsvaru noturēja līdz pat beigām un pārņēma vadību sērijā ar 1-0.

Tikmēr otras ceturtdaļfināla sērijas pirmajā mačā Ogres «Kurbads» savā laukumā ar 7:2 (4:0, 0:1, 3:1) jau prognozēti viegli apspēlēja «Rīgu». Šeit uzvarētājiem divus vārtus guva Rihards Remiņš, bet ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Gatis Gricinskis.

Abas sērijas ilgs līdz vienas komandas trim uzvarām.

Pusfinālam automātiski kvalificējušās regulārās sezonas divas spēcīgākās vienības «Liepāja» un «Mogo». Savukārt ārpus izslēgšanas turnīra palika regulārās sezonas vājākā komanda «Rīga 99»/«Tukums».

Iepriekšējā čempionātā triumfēja «Mogo» hokejisti, finālsērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspējot «Kurbada» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu