Snovborda sacensības, svinības un karnevāls! (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē Milzkalnā notiks "Triecienspēka grupējumu slaktiņš" Sestdien, 8. martā, Milzkalna "Protest" snovborda parkā no pulksten 13.00 notiks snovborda karnevāls, sacensības un snovborda sezonas noslēguma svinības – "Triecienspēka grupējumu slaktiņš".

Karnevālu organizē snovborda un skeitborda žurnāls "Triecienspēks", atzīmējot trešo pastāvēšanas sezonu. Piedalīties aicināts ikviens Latvijas snovborda grupējums, komandai jābūt ģērbtai saskaņotos kostīmos. Pieteikt grupējuma dalību "Triecienspēka grupējumu slaktiņā" varēs pasākumā uz vietas.

Paralēli snovborda sacensībām norisināsies smagās mūzikas koncerts turpat uz kalna, uz skatuves kāps: "My Machete" (rock/garage, Zviedrija), "9horizon" (rock) un nice ska/punk grupa "All Day Long" no Rīgas.

Pēc pasākuma notiks "Amigo" afterparty - spēlēs DJ Legzs (soul full hip hop), DJ Yannick (hip hop/everything) un tiks prezentēts žurnāla "Triecienspēks" devītais numurs.

Pasākuma programma 12:00 Reģistrēšanās 13:13 Snovborda sacensību sākums 13:30 Dalībnieku parāde 13:50 Koncerta sākums 18:00 Apbalvošana 18:30 "Amigo" afterparty

Karnevāla dalībnieku sniegumu vērtēs profesionālā "Triecienspēka" žūrija, un šogad labākie tiks apbalvoti kategorijās "Dienas slakteris" (dienas labākais braucējs), "Dienas slaktere" (dienas labākā braucēja), "Labākā triecienvienība" (sportiskākā komanda), "Labākā kostīmu brigāde" un "Lielākā spindzele" (lielākais rotāciju skaits). Kā arī kāds no braucējiem saņems interneta portāla "Easyget" simpātiju balvu.

Kā jau ziņots, "Triecienspēka" grupējumu slaktiņš ir populārākais un lielākais ikgadējais snovborda pasākums Latvijā, tas ir snovborda karnevāls, kurā kopā sanāk snovbordisti no visas Latvijas, lai pavadītu lielisku dienu uz kalna. Šogad tas notiks jau ceturto reizi, iepriekš šis pasākums sportistu aprindās bijis zināms kā "Granade grupējumu slaktiņš".

"Triecienspēka grupējumu slaktiņa" ģenerālsponsors - "Protest". Atbalsta: "Nokia", "Amigo", "Easyget" un "Red Bull". Informatīvais atbalsts: "Draugiem.lv", radio NABA, portāls TVNET, laikraksta "Diena" izklaides pielikums "TVIzklaide", dēļu sporta žurnāls "Triecienspēks".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu