Miņinam Latvijas zelts Siguldā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Latvijas bobsleja meistarsacīkstēs un vienlaikus "Latvijas gāzes" kausa izcīņā, kas svētdien norisinājās Siguldas trasē, pārliecinošu uzvaru svinēja mūsu šobrīd spēcīgākais duets Jānis Miņins un Daumants Dreiškens. Sudrabs Mihaila Arhipova un Oskāra Melbārža ekipāžai.

Miņins, kurš Latvijas meistartitulu izcīnīja jau piekto reizi karjerā, šodien pārī ar Daumantu Dreiškenu otrās vietas ieguvējus Arhipovu un Melbārdi divu braucienu summā apsteidza par 1,20 sekundēm.

Sudraba ieguvēji savukārt par 0,56 sekundēm izrādījās ātrāki par jaukto ekipāžu, kuru pilotēja Krievijas bobslejists Aleksejs Gorlačovs un iestūma latvietis Artis Vilks.

Par nieka 0,04 sekundēm viņiem zaudēja un tikai ceturtajā vietā ierindojās Latvijas valstsvienības otrais numurs Edgars Maskalāns, kuram stūmējs šoreiz bija Intars Dambis.

Par Latvijas čempionēm dāmu konkurencē kļuva Aiva Aparjode un Janika Dzeguze, kuras bija vienīgas latvietes, kas piedalījās sieviešu sacensībās un 0,33 sekundes zaudēja ārpus kārtas startējošajai Krievijas ekipāžai Tokovaja/Timofejeva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu