Mančestras «City» premjerlīgas spēlē piekāpjas Vesthemas «United»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Negaidītu neveiksmi Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē sestdien piedzīvoja iepriekšējās sezonas spēcīgākā vienība Mančestras «City», kas ar rezultātu 1:2 (0:1) izbraukumā zaudēja Vesthemas «United».

Šīs spēles rezultātu 21.minūtē atklāja franču pussargs Morgans Amalfitano, bet 75.minūtē senegālietis Diafra Saho panāca 2:0.

Kaut 77.minūtē spāņu uzbrucējs Davids Silva vienus vārtus atguva, mājinieki izcīnīja ceturto panākumu iepriekšējos piecos mačos.

Savukārt «City» piedzīvoja vien otro neveiksmi premjerlīgā šosezon, pievienojot augusta beigās ciestajam zaudējumam pret Stokas «City».

Pateicoties šai neveiksmei, uz otro vietu kopvērtējumā pakāpās «Southampton» komanda, kas ar 1:0 (1:0) pieveica Stokas «City», vienīgos vārtus 33.minūtē gūstot senegālietim Sandio Manē.

Premjerlīgas kopvērtējumā stabilā līderpozīcijā ar 22 punktiem astoņos mačos atrodas Londonas «Chelsea» komanda, kas kārtējā mačā svētdien viesosies pie Mančestras «United», tai ar 19 punktiem tagad seko «Southampton», kura par diviem punktiem apsteidz Mančestras «City».

Ceturto vietu ar 16 punktiem ieņem Vesthemas «United» vienība, bet pa 14 punktiem guvušas Londonas «Arsenal» un «Liverpool», kurām divus punktus zaudē Mančestras «United».

«Arsenal» sestdien ar 2:0 (1:0) izbraukumā pieveica «Sunderland», abus vārtus gūstot Aleksim Sančesam, bet «Liverpool» savā laukumā nospēlēja 0:0 (0:0) ar Hallas «City».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu