FIBA prezidents būs Rīgā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien Rīgā ieradīsies Starptautiskās basketbola federāciju apvienības Eiropas nodaļas prezidents Georgs Vasilakopuloss, lai ar Ministru prezidentu Ivaru Godmani un Latvijas Basketbola savienības prezidentu Ojāru Kehri parakstītu sadarbības līgumus par 2009. gada Eiropas sieviešu meistarsacīkšu organizēšanu Latvijā.

"Šis čempionāts, manuprāt, būs 2009. gada nozīmīgākais starptautiskais sporta notikums Latvijā. Mūsu nacionālā sieviešu basketbola izlase ir apliecinājusi savu piederību Eiropas sieviešu basketbola elitei, un mēs, Latvijas Basketbola savienība, turpināsim strādāt pie tā, lai veicinātu sieviešu basketbola popularitātes atdzimšanu mūsu valstī," pastāstīja Latvijas Basketbola savienības prezidents Ojārs Kehris.

Vizītes laikā Georgs Vasilakopuloss tiksies ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru, izglītības un zinātnes ministri Tatjanu Koķi un Latvijas Basketbola savienības vadību.

19. februārī Ministru kabinetā tika izdots rīkojums par darba grupas izveidi 2009. gada Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm organizēšanas uzraudzībai.

Šī darba grupa izveidota, lai sekmētu valsts pārvaldes sadarbību ar 2009. gada Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm organizatoriem, nodrošinātu Ministru kabineta regulāru informēšanu par čempionāta organizēšanas gaitu, kā arī pārraudzītu čempionāta organizēšanai piešķirto valsts finanšu līdzekļu izlietojumu.

Darba grupas sastāvā iekļauti pārstāvji no Izglītības un zinātnes ministrijas, Finanšu ministrijas, Ārlietu ministrijas, Veselības ministrijas, Iekšlietu ministrijas, Satiksmes ministrijas, kā arī čempionāta organizēšanā un sagatavošanā iesaistītajām pusēm, savukārt darba grupas vadītājs būs pats Ministru prezidents Ivars Godmanis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu