Rouzijai nākamā cīņa būs ar UFC čempioni Teitu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Bijušajai «Ultimate Fighting Championship» (UFC) čempionei svara kategorijā līdz 61 kilogramam amerikānietei Rondai Rouzijai (12-1) nākamā cīņa, visticamāk, būs ar pašreizējo čempioni, viņas tautieti Mišu Teitu (18-5).

«Domāju, ka tagad Ronda par titulu cīnīsies ar Teitu,» izdevums «Fansided» citē UFC organizācijas vadītāju Danu Vaitu. «Par to runāju jau pirms cīņas ar Holiju Holmsu. Lai arī kura uzvarētu, viņai būs titulcīņa ar Rouziju.»

29 gadus vecā Teita kļuva par UFC čempioni pagājušās nedēļas nogalē, kad cīņu šovā «UFC 196» Lasvegasā pēdējā raundā (5.) ar žņaugšanas paņēmienu pārspēja līdzšinējo čempioni Holoju Holmsu, kura čempiones godā atradās 112 dienas.

Tieši 34 gadus vecā Holmsa atņēma Rouzijai čempiontitulu, sagādājot vienu no lielākajām sensācijām šā sporta veida vēsturē sieviešu konkurencē.

Holmsa piedzīvoja pirmo zaudējumu. «Biju aizvadījusi vien divas cīņas UFC, un man pateica, ka nākamā būs ar Rouziju. Es atbildēju: lieliski, uz priekšu. Zināju, ka cīņa būs pavisam citādāka, visi to gaidīja. Tomēr es joprojām mācos, man tas ir tikai sākums. Ne tik sen esmu MMA un jūtu, ka šeit vēl varu daudz sasniegt,» «Sherdog» sacīja Holmsa.

Teitas kontā ir 23 cīņas, kurās viņa izcīnījusi 18 uzvaras. Ar Rouziju viņa tikusies jau divreiz, abās cīņās piedzīvojot zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu