"Astro'n'out" saraksta dziesmu basketbola komandai (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Sieviešu basketbola komanda "Avantis/Turība" ir vienas uzvaras attālumā, lai uzvarētu Latvijas čempionātā. Komanda patiešām tic savām spējām, ko pierāda tas, ka pagājušajā naktī par godu šim notikumam viena no daudzsološākajām pašmāju grupām "Astro'n'out" ķērās pie darba studijā un ierakstīja dziesmu "Tici sev!".

"Jābūt trakiem, jātic sev un jādara viss iespējamais, lai uzvarētu, tad arī veiksme pievienosies! Šodien ir ļoti svarīga diena mūsu izlases puišiem un sieviešu basketbola komandai "Avantis/ Turība", kas aizvadīs fināla spēli ar leģendāro "TTT/ Rīga" vienību. Tāpēc mēs vakarnakt īstenojām trako ideju — ierakstīt dziesmu "Tici sev" rokversijā un dāvāt visiem Latvijas un "Avantis" faniem, kas tic šodienas uzvarai!" saka „Avantis” radošā direktore Ilona Bičevska."

Interesanti, ka dziesmu "Tici sev" ir sarakstījusi meitene - grupas „Astro’n’out” soliste Māra Upmane, kurai sieviešu psiholoģija noteikti ir pazīstamāka nekā, piemēram, Renāram Kauperam, kurš kopā ar "Prāta Vētru" sarakstīja himnu "Esam un būsim!" kādreiz tik populāraijai "broču" basketbola komandai. Dziesmu "Tici sev" ir iespējams noklausīties un lejupielādēt šā paša raksta lapā!

Pēc Latvijas izlases spēles hokeja līdzjutēji ir aicināti pulksten 18.30 pulcēties pie Hanzas vidusskolas Grostonas ielā 5, no kurienes autobuss vedīs līdzjutējus uz "Avantis/Turība" un komandas "TTT/Rīga" spēli augstskolā "Turība". Basketbola līdzjutēji šo izšķirīgo spēli varēs noskatīties bez maksas.

Tiesa, "Avantis/Turība" komandai nevarēs palīdzēt vien no tās līderēm - kapteine Zane Lapsiņa, kura iepriekšējā mačā guva savainojumu. Basketboliste sola, ka arī bez viņas komanda cīnīsies ar uguntiņu acīs: "Arī sieviešu basketbolā valda emocijas un kaislības! Mēs centīsimies nepievilt līdzjutējus!" Pats galvenais ir ticēt sev!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu