Upītis un Andersons palīdzēs "Liepājas metalurgam"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Juris Upītis un aizsargs Jānis Andersons nākamos divus mačus aizvadīs fārmkluba "Liepājas metalurgs" rindās Baltkrievijas atklātajā čempionātā (BAČ), vēsta vienības mājas lapa.

Pēc šīm spēlēm abi hokejisti atgriezīsies Rīgas "Dinamo" treneru rīcībā.

"Liepājas metalurga" kluba vadība palūdza šos divus spēlētājus, lai viņi palīdzētu komandai tuvākajās divās Baltkrievijas atklātā čempionāta spēlēs Liepājā pret Atvara Tribuncova pārstāvēto "Gomeļ" 3. novembrī plkst. 18:30 un 5. novembrī plkst. 13:00.

Upītis Rīgas "Dinamo" sastāvā debitēja 2. novembrī KHL spēlē Liepājā pret Magņitogorskas "Metallurg", turklāt savā debijas mačā viņš izcēlās arī ar vārtu guvumu.

Baltkrievijas atklātajā čempionātā "Liepājas metalurga" sastāvā Upītis 18 spēlēs ir guvis 5 vārtus un atdevis 6 rezultatīvas piespēles, kas ir dalīts labākais rādītājs komandā.

Tikmēr Andersons Rīgas "Dinamo" sastāvā šajā sezonā ir piedalījies vienā spēlē, laukumā pavadot 14 minūtes un 35 sekundes. Savukārt "Liepājas metalurga" rindās BAČ viņš ir piedalījies 3 spēlēs, kurās atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Nākamo spēli "Dinamo" aizvadīs piektdien, kad "Arēnā Rīga" uzņems Omskas "Avangard" hokejistus. Sīkāk par šo spēli lasi TVNET piektdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu