Dortmundes «Borussia» futbola Čempionu līgā turpina perfekti (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dortmundes «Borussia» trešdien UEFA Čempionu līgas D grupas trešās kārtas spēlē ar 4:0 Stambulā uzvarēja vietējo «Galatasaray» un izcīnīja trešo uzvaru, liecina organizatoru informācija.

«Borussia» ne tikai uzvarējusi visās spēlēs, bet nav ielaidusi nevienus vārtus. Otrā grupas spēlē dramatisku uzvaru Briselē izrāva Londonas «Arsenal», kas ar Kierana Gibsa un Lukaša Podoļska vārtiem 89. un 90. minūtē uzvarēja «Anderlecht» ar 2:1, un nostiprinājās otrajā vietā grupā ar sešiem punktiem.

Krištianu Ronaldu guva savus 70. vārtus Čempionu līgas spēlēs, bet Madrides «Real» ar 3:0 viesos sagrāva «Liverpool». Citā B grupas spēlē pie pirmās uzvaras Čempioinu līgā tika Bulgārijas čempione Razgradas «Ludogorets» pēdējā minūtē iesitot vārtus pret «Basel». Ja «Real» ir deviņi punkti, tad «Ludogorets» izvirzījās otrajā vietā ar labāku vārtu starpību no pārējām grupas komandām, kurām arī ir pa trim punktiem.

A grupā abām līderēm ir pa sešiem punktiem. Madrides «Atletico» ar 5:0 pārspēja «Malmo FF», bet Pirejas «Olympiakos» ar 1:0 - Turīnhas «Juventus».

Spraigākā cīņa notiek C grupā, kurā Minhenes «Bayern» apspēlēja Sanktpēterburgas «Zenit» ar 2:0, bet «Mponaco» spēlēja neizšķirti ar Lisabonas «Benfica». «Bayern» ir seši punkti, «Monaco» pieci, «Zenit» četri un «Benfica» viens.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu