Dans Leščs sāk pārliecinoši (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts ("V4 Motors")

Nedēļas nogalē rallijā "Sarma", kas risinājās pa Gulbenes puses ne visai sniegotajiem ceļiem, taču vairāk nekā 10 grādu salā, nepārspēta N3 grupā palika liepājnieku Dana Lešča un Jāņa Vīksnas ekipāža, kas šogad pārstāv komandu "Bensons Honda Racing".

Mūsējie ar "Honda Civic Type–R" savā grupā Latvijas rallija čempionāta 1.posmā uzvarēja pārliecinoši (sekotājus apsteidza vairāk nekā par pusotru minūti), to sekmēja arī viņu komandas biedra Arta Štrausa tehniskas ķibeles. Sacensību kopvērtējumā liepājnieki ierindojās 14.vietā.

"Treniņi pirms rallija ar sacīkšu auto bija vērtīgi, turklāt mums izdevās ļoti labi pierakstīt "Sarmas" trasi," ceļu uz sezonas pirmo uzvaru skaidro Dans Leščs. "Pirmajā rallija dienā bija ļoti viegla braukšana, precīzi, bez problēmām. Otrajā dienā gribējām pabraukt ātrāk, bet sāku pieļaut kļūdas, bija arī daži atraktīvi momenti. Pēdējā ātrumposmā saņēmāmies un trasi atkal veicām tīri. Mūsu auto ir vienreizējs!"

Citai liepājnieku ekipāžai – Mārtiņam Būčiņam/Renāram Francim", kas šosezon pievienojusies komandai "Parex līzings", nācās izstāties turbīnas defekta dēļ, kaut gan sākums bija daudzsološs. Ar defektu ātrumkārbā izstājās arī Liepājas rallija komandas braucējs Uldis Sesks, kurš startēja kopā ar meitu Aneti. Mārtiņa Meldrāja/Gundara Vītola ekipāža rallijā cīnījās ar mašīnas tehniskām problēmām un N3 grupā ierindojās 5.vietā, bet Krišjānis Caune/Vilnis Vitkovskis 2WD+ ieskaitē ierindojās 3.vietā.

Nākamais rallijs paredzēts jau šajā nedēļas nogalē Lietuvā, tomēr vēl nav zināms, vai tas notiks. Sacensības var izjaukt nelabvēlīgi laika apstākļi.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu