Hokejs TV šopavasar un vēl līdz 2011. gadam (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 5. maija līdz 21. maijam TV3, 3+ un trijos "Viasat" sporta kanālos tiks demonstrētas aptuveni 70 pasaules hokeja čempionāta spēles, informēja "TV3 Latvia" sabiedrisko attiecību koordinators Edgars Vilcāns.

TV3 tiešraidē demonstrēs Latvijas nacionālās izlases spēles, čempionāta ceturtdaļfinālus, pusfinālus un finālu.

Citas nozīmīgas hokeja cīņas un Krievijas valstsvienības spēles, tāpat kā pērn, arī šogad tiks demonstrētas kanālā 3+ un "Viasat" sporta kanālos. Dienās, kad nebūs spēļu tiešraižu, skatītāji varēs vērot dienas labāko spēļu ierakstus.

TV3 demonstrētās čempionāta spēles komentēs hokeja treneris Andris Bartkevičs un hokejists Artis Ābols.

Spēļu starplaikos laukumā notikušo TV3 studijā pārspriedīs ne tikai hokejisti Harijs Vītoliņš un Oļegs Sorokins, bet arī sporta žurnālists Armands Puče.

Katru vakaru TV3 Ziņu dienests skatītāju uzmanībai piedāvās hokeja ziņu speciālizlaidumu, kurā būs ne tikai dienas svarīgāko notikumu izklāsts, bet arī intervijas un starptautiska līmeņa ekspertu komentāri. Hokeja ziņas lasīs Ēriks Niedra.

Hokeja čempionāta atspoguļošanai radioviļņos gatavojas "Star FM".

Katrai Latvijas izlases spēlei no studijas "Arēna Rīga" radio ēterā līdzi sekos sporta žurnālists Andris Rupais, bet ik rītu iepriekšējās dienas svarīgākos notikumus komentēs Puče. Radio ēterā varēs dzirdēt intervijas ar Latvijas hokeja izlases spēlētājiem.

TV3 pasaules hokeja čempionātu raidīs jau astoto reizi. To ik gadu vēro vairāk nekā pusotrs miljons televīzijas skatītāju visā Latvijā.

TV3 māteskompānija MTG ("Modern Times Group") pagarinājusi līgumu ar Starptautisko hokeja federāciju (IIHF) par tiesībām translēt pasaules hokeja čempionātu spēles līdz 2011. gadam.

Tas nozīmē, ka arī nākamos gadus vienu no lielākajiem sporta notikumiem pasaulē Latvijas skatītāji varēs vērot TV3.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu