Tēmu Selanē vēl vienu sezonu ar Anaheimas "Ducks"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: US Presswire.

38 gadus vecais somu veterāns Tēmu Selanē vēl uz vienu sezonu nolēmis pagarināt līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Anaheimas "Ducks".

Selanē šādu lēmumu pieņēmis tikai vienu dienu pēc tam, kad vēlmi atgriezties "Ducks" klubu izteica 36 gadus vecais aizsargs Skots Nīdermaijers.

"Tēmu joprojām var spēlēt visaugstākajā līmenī. Ar savu darbu viņš komandai ģērbtuvēs dod papildu emocijas un enerģiju. Ļoti priecājos, ka viņš ir tik uzticīgs visai kluba "Ducks" organizācijai," atzina Anaheimas vienības ģenerālmenedžeris Bobs Murejs.

Selanē NHL kopumā ir aizvadījis 16 sezonas, bet desmit no tām viņš ir pavadījis tieši "Ducks" komandā. Ar 352 gūtiem vārtiem un 743 punktiem Selanē ir Anaheimas vienības visu laiku rezultatīvākais spēlētājs.

Pagājušajā sezonā Selanē piedalījās 65 regulārā čempionāta spēlēs, gūstot 27 vārtus un izpildot 27 rezultatīvas piespēles.

Selanē kopā ar Skotu Nīdermaijeru bija "Ducks" komandas galvenais spēks, kad tā 2007.gadā izcīnīja Stenlija kausu. Kluba preses sekretārs svētdien paziņoja, ka jau tuvākajā laikā jaunu līgumu parakstīs arī Nīdermaijers.

Savukārt piektdien "Ducks" uz Filadelfijas "Flyers" komandu aizmainīja pieredzējušo aizsargu Krisu Pronžēru, pretī saņemot uzbrucēju Džofriju Lupulu un aizsargu Luku Sbisu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu