Rīgas "Dinamo" hokejisti sezonai gatavi (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Dienu pirms Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunās sezonas atklāšanas Rīgas ''Dinamo'' hokejisti un kluba vadība pulcējās pie savas mājas spēļu halles - "Arēnas Rīga'', kur klātesošos informēja par 2010./2011. gada čempionāta plāniem. Visi ir vienisprātis - komanda sezonai ir labi sagatavojusies.

''Esam gatavi KHL čempionātam. Starpsezonā puiši labi pastrādāja, protams, meistarību turpināsim slīpēt arī sezonas gaitā,'' sacīja Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Slovāku speciālista teikto apstiprināja arī kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

''Komanda ir labi sagatavojusies. Kodols palicis apmēram tas pats. Daži spēlētāji ir aizgājuši un daži nākuši klāt, taču tas ir normāls process. Galvenais uzdevums ir iekļūt ''play off'' turnīrā, tad varēsim skatīsies tālāk,'' skaidro Sējējs.

Pasākuma laikā Rīgas ''Dinamo'' saņēma lielāko ziedojumu pastāvēšanas vēsturē. Būvuzņēmuma ''Skonto būve'' valdes priekšsēdētājs Guntis Rāvis ''Dinamo'' vadībai pasniedza čeku par 200 tūkstošiem eiro.

Sezona sākas ar četrām spēlēm izbraukumā

Jau rīt komanda dosies pirmajā izbraukuma tūrē, kur aizvadīs četras spēles: ar Sanktpēterburgas SKA (9. septembris), Novokuzņeckas "Metallurg" (11. septembris), Novosibirskas "Sibirj" (13. septembris) un Habarovskas ''Amur'' (15. septembris).

Izbraukuma tūrē līdzi dosies arī zviedru vārtsargs Mikaēls Telkvists, taču pagaidām nav zināms, vai viņš varēs spēlēt. Jau vēstījām, ka pēdējā pārbaudes spēlē ar fārmklubu ''Liepājas metalurgs'' viņš savainoja potīti.

Visdrīzāk spēlē ar SKA vārtus sargās amerikāņu vārtsargs Kriss Holts, bet kā otrais vārtsargs tiks pieteikts Edgars Lūsiņš.

Savā laukumā pirmā spēle pret Hosu un Kazaņas ''Ak Bars''

Pirmo spēli savu līdzjutēju priekšā dinamieši aizvadīs 19. septembrī, kad uzņems divkārtējo Gagarina kausa ieguvēju Kazaņas ''Ak Bars'' vienību, kuras rindas šosezon pārstāv bijušais ''Dinamo'' uzbrucējs Marsels Hosa.

Gatavojoties KHL regulārajam čempionātam, ''Dinamo'' hokejisti nospēlēja 11 pārbaudes spēles, kurās guva septiņas uzvaras, kā arī četrreiz atzina pretinieka pārākumu.

Kā zināms, Rīgas ''Dinamo'' spēlē vienā Bobrova divīzijā ar Latvijas valstsvienības treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto OHK ''Dinamo'', Sanktpēterburgas SKA, Maskavas CSKA un Maskavas ''Spartak''.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu