Solbergs atkal neapmierināts ar savu auto (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

2003. gada pasaules rallija čempions Peters Solbergs atkal paudis neapmierinātību ar savu kaujas mašīnu - 2001.gada Citroen Xsara WRC.

Pēc norvēģu rallista teiktā, šajā nedēļas nogalē notiekošajā Polijas rallijā viņam nepieciešams vairāk jaudas.

"Polijas rallijs ir ļoti ātrs, tādēļ mums nepieciešams vairāk jaudas, lai varētu uzbrukt sāncenšiem tā, kā esam ieceirējuši. Līdz rallija sākumam mēs tikai divas reizes izbrauksim ātrumposmus, trases pierakstīšanai, tādēļ jābūt ļoti uzmanīgiem stenogrammas pierakstīšanā. Ja vēlamies cīnīties par vietu uz pjedestāla Polijas rallijā, mums jābūt ideāli sagatavotiem," Solberga teikto citē crash.net.

Var atzīmēt, ka Solbergs pirmo reizi neapmierinātību ar savu rallija auto pauda jau maija sākumā pirms Sardīnijas rallija. Toreiz norvēģis sūdzējās par nepietiekamu dzinēja dzesēšanu, kā rezultātā zūd motora jauda. Jaunu motoru gan Solberga iegūt no Citroen nezidevās, taču rūpnīcas komanda palīdzēja tikt pie jauna Citroen Xsara WRC karkasa, kas atbilst 2006.gada tehniskajām prasībām, kā arī jauniem diferenciāļiem un modernākas dzinēja dzesēšanas sistēmas. Iespējams, pateicoties tam, Solbergs smagajā Sardīnijas rallijā izcīnīja 3.vietu.

Pagājušajā nedēļā savukārt atkal parādījusies informācija, ka Solbergs varētu nomainīt savu sacīkšu auto pret Peugeot 307 WRC; runā, ka testi ar šo auto norvēģim paredzēti pēc Polijas rallija.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu