Trešais F2 Skandināvijas čempionāta posms ātrumlaivām notiks Jūrmalā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 27. jūnijā Jūrmalā norisināsies F2 Skandināvijas čempionāta ātrumlaivām trešais posms. „Riga Powerboat Team” piebiedrojas Jūrmalas domes aicinājumam, un laipni ielūdz visus sporta interesentus un labas atpūtas cienītājus apmeklēt šo pasākumu.

Paralēli ātrumlaivu sacensībām, Jūrmalā notiks arī starptautiskā Harley Davidson kluba biedru saiets ar apmēram 10 000 dalībniekiem.

Sacensības norisināsies Dubultos, Slokas ielā 75, pie CSDD stacijas. Sportisti no sešām valstīm sestdienas rītā 10:30 izmēģinās savus spēkus brīvajos treniņos. Pusdienlaikā 12:00 sāksies kvalifikācijas sacensības, divi sprinta braucieni, un 16:00 piloti stāsies uz finālbrauciena starta pozīcijas.

„Riga Powerboat Team” pilots Uvis Slakteris pirmajā Skandināvijas čempionāta posmā Dānijas pilsētā Horsensā ieguva pārliecinošu pirmo vietu, un otrajā posmā Zviedrijā – ceturto. Pavisam kopā čempionātam būs septiņi posmi, no kuriem noslēdzošais norisināsies 26. septembrī Zviedrijas pilsētā Vaksholmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu