Savainoto "Dinamo" uzbrucēju Lundmarku aizstās Upītis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Džeimijs Lundmarks guvis pleca savainojumu un nevarēs spēlēt tuvākajās mājas spēlēs. Viņa vietā no fārmkluba "Liepājas metalurgs" izsaukts uzbrucējs Juris Upītis, vēsta vienības mājas lapa.

Pleca savainojumu Lundmarks guva svētdienas spēlē ar Ņižņekamskas ''Ņeftehimik'', kad trešajā periodā pēc sadursmes neveiksmīgi ietriecās ar plecu apmalē, un nevarēja maču turpināt.

Pirmdien notiks padziļināta medicīniskā izmeklēšana, pēc kuras būs lielāka skaidrība par to, cik ilgs laiks būs nepieciešams savainojuma sadziedēšanai, taču jau tagad ir skaidrs, ka viņš nevarēs palīdzēt komandai tuvākajās mājas spēlēs. Līdzšinējos 17 mačos Rīgas "Dinamo" sastāvā KHL regulārajā čempionātā Lundmarks ir guvis 4 vārtus un atdevis 3 rezultatīvas piespēles.

Tā kā treneru rīcībā šobrīd ir palikuši tikai 11 uzbrucēji, tad no fārmkluba "Liepājas metalurgs" uz "Dinamo" ir izsaukts uzbrucējs Juris Upītis, kurš šodien jau trenējās kopā ar komandu.

Baltkrievijas atklātajā čempionātā (BAČ) "Liepājas metalurga" sastāvā Upītis 18 spēlēs ir guvis 5 vārtus un atdevis 6 rezultatīvas piespēles, kas ir dalīts labākais rādītājs komandā. Upītim šī ir pirmā reize, kad viņš tiek izsaukts uz Rīgas "Dinamo".

Šobrīd Rīgas "Dinamo" savainoto spēlētāju sarakstā ir 4 uzbrucēji – Andris Džeriņš (lauzta roka), Aleksandrs Ņiživijs (lauzta riba), Džeimijs Lundmarks (pleca savainojums) un Ģirts Ankipāns (kājas sasitums).

No šiem spēlētājiem tikai Ģirts Ankipāns jau tuvākajās spēlēs varētu atgriezties ierindā.

Nākamās sešas spēles rīdzinieki aizvadīs savā laukumā. Pirmo no tām 31. oktobrī (pirmdien) pret Latvijas valstsvienības vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvēto Hantimansijskas "Jugra". Masaļskis savainojuma dēļ šajā mačā nevarēs piedalīties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu