Arī šā gada Renault F1 formula viesosies Rīgā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renault

Nākamās nedēļas nogalē, 11.septembrī, Latvijā norisināsies izturības sacensības un motorsporta šovs "1000 km Grand Prix Riga", kurā ikvienam interesentam būs iespēja klātienē apskatīt arī šā gada Renault F1 formulu.

Formula 1 sacensības bez Renault komandas dalības tajās nav iedomājamas. Pirmoreiz Renault F1 sacīkstēs startēja pirms 33 gadiem – 1977.gadā. Divus gadus pēc kārtas – 2005. un 2006. gadā – Renault F1 komanda svinēja dubultuzvaru, izcīnot gan Konstruktoru kausu, gan pasaules čempionu titulu. Kopš 2010.gada Renault F1 komandas piloti ir Roberts Kubica un Vitālijs Petrovs. Jau pēc nedēļas Renault F1 formula viesosies Rīgā, kur sacensību "1000 km Grand Prix Riga" laikā ikvienam interesentam būs iespēja ne tikai to redzēt klātienē un iemūžināt fotogrāfijās, bet arī uzdot sev interesējošos jautājumus par Renault dalību F1 oficiālajiem dīleriem. Savukārt Biķernieku trasē jaunu apļa rekordu mēģinās uzstādīt 2004. gada Renault F1 R24 formula, ar kuru savulaik F1 čempionātā piedalījās itālis Jarno Trulli.

"Pasākuma apmeklētājiem noteikti jāierodas ļoti savlaicīgi, lai redzētu F1 paraugdemonstrējumus, kas notiks no paša rīta. Tomēr visas dienas garumā būs iespēja nofotografēties gan pie demonstrācijas braucienus veikušās, gan pie aktuālās Renault F1 automašīnas, laimēt F1 oficiālo atribūtiku, piedalīties konkursos, iepazīties ar jaunākajiem Renault piedāvājumiem," pasākuma programmu komentē Renault oficiālā dīlera "Mūsa Motors Rīga" vadītājs Andrejs Masulis.

Pasākuma ietvaros apmeklētājiem būs unikāla iespēja vienkopus aplūkot arī sērijveida Renault sportiskākos modeļus – Laguna Coupe GP Monaco, Megane RS, Clio RS, jaunākos standarta modeļus, ieskaitot Fluence, Megane un Laguna, kā arī laimēt Renault un Renault F1 komandas suvenīrus, piedaloties Renault organizētās aktivitātēs.

"Pilnpiedziņas auto cienītājiem prezentēsim jauno daudzsološo Dacia visurgājēju Duster," norāda Renault oficiālā dīlera "Euro-Auto" valdes loceklis Nazils Djominovs.

"1000 km Grand Prix Riga" ir auto šosejas sacensības, kuru laikā komandām būs jāveic 1000 km pa Biķernieku trasi jeb 273 trases apļi. Šobrīd sacensībām pieteikušās jau 16 komandas – sīvā konkurencē ar latviešu braucējiem par uzvaru cīnīsies arī Lietuvas, Lielbritānijas un Beļģijas sportisti.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu