Pirlo: Berluskoni atguvis mīlestību pret futbolu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Itālijas futbola kluba "AC Milan" prezidents un Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni atkal ir atguvis dzīvesprieku, jo no jauna iemīlējis savu aizraušanos - futbolu, atzīst komandas kapteinis Andrea Pirlo.

"Viņš pēdējā laikā, kad ienāca ģērbtuvē, bija ļoti ierāvies sevī, bet tagad viņš mums ir sagādājis divas dāvanas (jaunos komandas spēlētājus Zlatanu Ibrahimoviču un Robinju) un atguvis dzīves prieku," par Berluskoni stāstīja Pirlo.

Kā jau iepriekš minēts "AC Milan" komanda papildināja sastāvu ar Ibrahimoviču, kuru izīrēja no "Barcelona", un par 18 miljoniem eiro (12,6 miljoniem latu) no Anglijas kluba Mančestras "City" iegādājās Robinju.

"Ja godīgi, es necerēju, ka šajā starpsezonā komanda papildinās sastāvu ar šiem spēlētājiem, bet tad es padzirdēju baumas un sāku ticēt," pastāstīja Pirlo. "Šis papildinājums samazina Milānas "Inter" pārsvaru. Tagad mēs varam uzvarēt Itālijas čempionātā un UEFA Čempionu līgā."

"Ar diviem jauniem uzbrucējiem mums ir jāatrod savs ritms, bet viņi visi var spēlēt kopā - Ibrahimovičs, Patu, Robinju un Ronaldinju. Arī pagājušajā sezonā spēlējām ar trim uzbrucējiem un ar vienu uzbrūkošo pussargu aiz viņiem, un tie bija labākie divi mēneši tajā sezonā. Protams, visiem būs jāupurējas un jāskrien atpakaļ aizsardzībā," uzsvēra komandas kapteinis.

Runājot par Itālijas futbola izlases sniegumu Pasaules kausa izcīņā, Pirlo atzina, ka itāliešiem nepieciešams darboties saliedētāk. Kā ziņots, līdzšinējie Pasaules kausa īpašnieki šogad finālturnīrā nespēja izkļūt no apakšgrupas.

"Mums jāsāk spēlēt futbols. Pasaules kausā pierādījās ir jābūt labai spēles kvalitātei, lai uzvarētu. Bumba jāspēlē pa zemi, mums jāmācās arī saspēlēties," uzsvēra futbolists. "Problēma Itālijas futbolā ir zemā kvalitāte spēlētājos, fanos un stadionos. Mums tas viss ir jāatgūst."

Jautāts par piektdien gaidāmo 2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli ar Igauniju, kas FIFA rangā ieņem 94.vietu, Pirlo atzina, ka tā nebūs viegla.

"Tallinā viegli var iekrist lamatās. Viņi pagājušajā gadā tikai ar 0:1 zaudēja Brazīlijai. Viņiem ir laba komanda, tur mums nebūs pastaiga. Mums ir jāuzvar," teica Pirlo.

2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā Itālija spēlēs vienā apakšgrupā ar Igauniju, Serbiju, Ziemeļīriju, Slovēniju un Farēru salām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu