Fani tiekas ar Latvijas sieviešu basketbola izlasi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Fani ir Latvijas sieviešu basketbola izlases sestais laukuma spēlētājs! Lai dotu neaizmirstamu piedzīvojumu faniem, kā arī iespēju Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētājām personīgi sajust fanu dedzīgo atbalstu un uzmundrinošos veiksmes vēlējumus pirms turpmākajām spēlēm, čempionāta ģenerālsponsors Tele2 sarīkoja sirsnīgu abu pušu tikšanos.

Uz tikšanos ar savām favorītēm bija ieradušies 24 laimīgie līdzjutēji no visas Latvijas, kas piedalījās Tele2 rīkotajā radio konkursā par basketbolu un bija ne vien gudri, bet arī gana veiksmīgi atbalstītāji, jo uzvarētājus noteica izloze.

Latvijas sieviešu basketbola izlases fani draudzīgi gatavoja apsveikumus, sacerēja novēlējumus un uzmundrinājuma vārdus, lai personīgi satiktu un silti sveiktu savas mīlules!

Meitenes bija patīkami pārsteigtas par karstajiem sveicieniem, sirsnību un degsmi, ar kādu tikšanās laikā viņas apveltīja fani. Tika dalīti autogrāfi, organizētas fotografēšanās, visapkārt dzirdamas līksmas sarunas un smiekli.

Basketbola izlases spēlētājas atzina, ka šī tikšanās nudien devusi pozitīvas emocijas un stimulu turpināt cīnīties par uzvarām. Fanu gatavotie plakāti turpmāk būšot redzami ģērbtuvēs!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu