Par labākajiem mēneša spēlētājiem LČ handbolā nosaukti Ozoliņš un Rutkovska

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ritvars Raits / Laura Grišāne

Par janvāra/februāra labākajiem spēlētājiem atzīti Lauris Ozoliņš («Ogre/Miandum») SynotTip handbola virslīgā, Laura Rutkovska («Latgols») sieviešu virslīgā un Roberts Zvejnieks («Jūrmalas Sports-2») 1. līgā vīriešiem.

Vārtsargs Ozoliņš šā gada pirmajos divos mēnešos palīdzēja «Ogre/Miandum» tikt pie trijām uzvarām četrās spēlēs, turklāt kaldināja ogrēniešu uzvaru izbraukumā pret pašreizējiem Latvijas čempioniem un LHF kausa īpašniekiem Dobeles «Tenax».

Ludzas «Latgols» spēlētāja Rutkovska palīdzēja komandai septiņās spēlēs izcīnīt četras uzvaras, bet pati izcēlās ar 44 vārtu guvumiem. Februāra beigās Rutkovska aizvadīja karjeras rezultatīvāko spēli Virslīgā, gūstot 15 vārtus pret LSPA.

1. līgā par mēneša labāko spēlētāju atzīts «Jūrmalas Sports-2» labās malas spēlētājs Roberts Zvejnieks. Viņš februārī izcēlās ar sešiem vārtu guvumiem, bet jūrmalnieki trijās spēlēs tika pie diviem panākumiem.

Latvijas čempionāta «Vektrum Sport» labākie spēlētāji Virslīgā un 1. līgā saņems dāvanas un kreklu no «Vektrum Sport», savukārt spēlētāju pārstāvētās komandas – dāvanu kartes. Tāpat labākie spēlētāji saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai «Krio», bet pārējā komanda - 10-15% atlaidi. SynotTip Virslīgas mēneša spēlētāji saņem balvu arī no turnīra ģenerālpartnera SynotTip sporta bāra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu