"Leave no trace by Nokia" finišē Rīgā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzvaras parkā sestdien ar grandiozu snovborda šovu un plašu izklaides programmu tika atzīmēts snovborda tūres "Leave no trace by Nokia" noslēgums, kā arī Latvijas snovborda desmitgade.

Pēdējā snovborda pasākumā 2006. gada sezonā Uzvaras parka skeitparka teritorijā pulcējās liels skaits dažāda vecuma ekstrēmo sporta veidu fanu, kas visas dienas garumā atbalstīja snovbordistus un aktīvi piedalījās pasākuma organizatoru piedāvātājās izklaidēs.

Atzīmējot Latvijas snovborda desmito sezonu, "Leave no trace by Nokia" ietvaros notika Latvijas aktīvāko snovborda apvienību parāde, kuras uzvarētājus ar ovāciju palīdzību noteica skatītāji. Visskaļāko skatītāju atbalstu un balvas no "Nokia" saņēma snovborda apvienības "Gaizintim" braucēji Raitis un Lauris Ābeles.

Pasākuma noslēgumā snovborda šovā savas prasmes demonstrēja gan Latvijas labākie braucēji, gan arī snovborda zvaigznes no Somijas un Igaunijas. Snovborda šovā piedalījās Marks Dubass, Jānis Slics, Anti Koskelainens, Raitis Ābele, Kaspars Grava, Mario Visnaps, Voldemārs Siliņš, Artūrs Alsiņš, Elza Sīle, Sebu Kūlbergs, Henrijs Sankala, Mārcis Ābele, Artis Mikāls, Tommijs Raps un Mati Karjanlahti.

Par labāko šova braucēju tika atzīts Artis Mikāls (pārstāv ekstrēmo sporta veidu klubu "INK SNB"), balvā saņemot sniega dēli no "Nokia". Arī otrajā vietā ierindojās Latvijas braucējs – Mārcis Ābele, kluba "Atmode" pārstāvis, kas saņēma mobilo telefonu "Nokia".

"Leave no trace by Nokia" apmeklētājus un šova dalībniekus izklaidēja alternatīvi skaņas un attēla mākslinieki DJ Polarsoul un VJ Jen (Somija), MC Gee Jay (Šveice), kā arī Latvijas mūziķi All Day Long, IndyGo, Morning After, Cacophonics, Double Faced Eels, Tribes of the City, Gustavo un R.A.P.

Pasākuma laikā ikvienam apmeklētājām bija iespēja izpaust savus talantus - veidot savu mūziku ar jauno mūzikas tālruni Nokia 3250, parādīt savu triku ar sniega dēli un saņemt tā fotogrāfiju, fotografēt ar mobilo tālruni N90 un saņemt labāko bildi par piemiņu, piedalīties 5 Trace Cup mobilo spēļu ielas snovošanas sacensībās, veidot mākslas darbu ar Pixer Roller tehnoloģiju vai ar roku palīdzību radīt savus ēnu briesmoņus.

Savukārt "Tele2" šova apmeklētājiem bija sagādājis galvu reibinošu atrakciju – lēcienu ar gumiju no 60 m augstuma.

"Leave no trace by Nokia" laikā notika "Nokia" snovborda brīvdienu akcijas fināls, kurā galveno balvu – "Nokia" brīvdienas kalnos un iespēju trenēties kopā ar pasaules snovborda eliti saņēma Kristaps Dzenis, otrās un trešās vietas ieguvēji - Māris Šinka un Toms Vasins – saņēma balvas no "Nokia".

"Leave no trace by Nokia" ir iespaidīgs snovborda šovs, kura laikā kalni ienāk pilsētā.

Sezonas laikā notikuši 30 grandiozi snovborda pasākumi 14 Eiropas pilsētās, pulcējot aktīvas atpūtas, mobilo tehnoloģiju un alternatīvas mūzikas cienītājus vietās, kur nav kalnu un snovbordam piemērotu apstākļu

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu