Daudzas pilsētas vēlas organizēt "Dinamo" un "SKA" spēli (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Gandrīz visas Latvijas ledus halles vēlas rīkot 16.janvārī plānoto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas spēli starp Rīgas "Dinamo" un Sanktpēterburgas "SKA", pastāstīja AS "Dinamo Rīga" ģenerāldirektors un valdes loceklis Zigmārs Priede.

Šajā dienā "Arēnā Rīga" risināsies Raimonda Paula 75 gadu jubilejas koncerts, kurš bija ieplānots jau pirms KHL kalendāra uzzināšanas.

Iepriekš KHL regulārā čempionāta spēles bez "Arēnas Rīga" Latvijā notikušas tikai Piņķos un Liepājā, bet, kā atzina Priede, šoreiz to vēlas rīkot visas pilsētas, kurās ir ledus halles. "Dinamo" vienība cer, ka kāda no tām piedāvās visizdevīgākos noteikumus.

Tikmēr "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs pa pusei jokojoties, pa pusei nopietni izteica cerību, ka izdosies vienoties ar Paulu par koncerta pārcelšanu.

Kā ziņots, pirmajā KHL sezonā četras mājas spēles Rīgas "Dinamo" neaizvadīja "Arēnā Rīga". Divi mači tika aizvadīti Piņķos, kur ir ievērojami mazāka skatītāju ietilpība, bet divi - Somijas pilsētā Espo. Savukārt pagājušajā sezonā pa vienam mačam risinājās Piņķos un Liepājā.

Sējējs atzina, ka šogad ar "Arēnu Rīga" veidojusies vēl ciešāka sadarbība kalendāra izveidošanā un tāpēc tikai vienu spēli komanda neaizvadīs Latvijas lielākajā hallē. "Joprojām aktuāla problēma ir, ka KHL kalendārs tiek paziņots ļoti vēlu."

"Dinamo" vadība arī izteicās, ka trīs kluba mājas spēles sakrīt ar jauniešu komandas "Rīga" spēlēm Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) turnīrā un tās noteikti tiks noteikti aizvadītas "Arēnā Rīga".

"Runājot par "Rīgas" mājas spēlēm, kas varētu notikt "Arēnā Rīga", domāju, ka šogad, maksimums, to varētu būt 18," piebilda "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs. Paredzams, ka pārējās spēles risināsies Piņķos, bet kāda arī varētu tikt aizvadīta Liepājā.

Tomēr Sējējs uzsvēra, ka liela nozīme tam, cik spēles tiks aizvadītas "Arēnā Rīga", būs cilvēku atsaucībai. "Spēles rīkošana nozīmē lielas izmaksas, un mums nav vērts rīkot maču, ja to neapmeklē cilvēki."

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" savu pirmo sezonas spēli aizvadīs 9.septembrī izbraukumā ar Sanktpēterburgas "SKA", bet pirmā mājas spēle būs 21.septembrī ar Ņižnikamskas "Ņeftehimik".

Savukārt "Rīgas" jauniešu komanda savu pirmo spēli aizvadīs 5.un 6.septembrī pret SKA-1946, 9.un 10.septembrī "Rīga" savā laukumā spēlēs ar citu Sanktpēterburgas klubu "Serebrannije Ļvi", bet pirmo izbraukumu aizvadīs 14.un 15.septembrī, kad viesosies pie Jaroslavļas "Loko" komandas.

Kā ziņots, biļetes uz "Rīga" komandas spēlēm MHL turnīrā maksās divus latus, bet par latu biļetes varēs iegādāties pensionāri, skolēni un studenti.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu