"Suzuki" debija tikai Francijas rallijā (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau vairākus gadus tiek runāts par "Suzuki" ienākšanu autorallija elitē, taču atšķirībā no iepriekš plānotās debijas Somijas rallijā japāņu uznāciens ar "SX4 WRC" notiks tikai oktobrī Korsikas asfalta trasēs Francijā.

"Suzuki" vadītājs Tošihiro Suzuki apgalvo, ka "SX4" sagatavošana noris atbilstoši plānam, tomēr jaunā WRC automobiļa debija tiks pārcelta.

Japāņu kompānijas sporta nodaļas šefs Nobuhiro Tadžima sākotnēji bija plānojis "SX4 WRC" pirmo reizi sacīkšu trasē izlaist augusta sākumā Somijas rallijā, jo 1000 ezeru rallijs viņam esot ļoti mīļš. Tomēr jaunākā informācija no Japānas liecina, ka pirmizrāde sacīkšu gaisotnē notiks no 12. līdz 14. oktobrim Francijas rallijā.

Kā jaunpienācēji pasaules rallija čempionāta nākamajā sezonā, "Suzuki" ir tiesīgi šogad piedalīties trīs čempionāta posmos, lai sagatavotos, tomēr japāņi nolēmuši aizvadīt tikai divus rallijus – pēc Korsikas paredzēta neliela atpūta un tad starts sezonu noslēdzošajā Velsas rallijā decembra pirmajās dienās.

Tadžimas vadītā inženieru komanda visu esot sagatavojusi, un jau aprīlī tiks sākta testu sērija Eiropas trasēs, tikai pagaidām nav zināms, kas būs braucēji. Par reālākajiem kandidātiem uz vietu "Suzuki" komandā tiek uzskatīti soms Tonijs Gārdemeisters un zviedrs Pērs Gunārs Andersons.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu