Sporta stunda: no Ufo līdz Helmanim (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: beach.lv

Lai popularizētu veselīgu un aktīvu dzīvesveidu skolēnu vidū, no 14. marta slaveni sportisti vadīs sporta stundas dažādās Latvijas skolās.

Sporta skolotāju lomās iejutīsies kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis, basketbolists Uvis Helmanis, autosportists Jānis Vinters un citi, pastāstīja jauniešu organizācijas "Avantis" projektu vadītāja Sanda Bruna.

Sporta stundu svinīgā atklāšana ar pirmo paraugstundu notiks Rīgas Hanzas vidusskolā 14. martā pulksten 13.00. Šo stundu vadīs atraktīvais sporta skolotājs Ufo jeb Kaspars Upacieris, kuru atbalstīs pārējie akcijas dalībnieki - Rubenis, snovbordists Dins Danne, basketbolisti Helmanis un Zane Rozīte, soļotāja Jolanta Dukure, volejbolisti Toms Šmēdiņš un Viktors Koržeņevičs.

Toma Šmēdiņa "līdaciņa" Latvijas pludmales volejbola meistarsacīkšu spēlē Dubultos.
Toma Šmēdiņa "līdaciņa" Latvijas pludmales volejbola meistarsacīkšu spēlē Dubultos. Foto: beach.lv

Akcija ir turpinājums tradīcijai, ko pērn aizsāka "Avantis" sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta pārvaldi un reklāmas aģentūru "ZOOM!", aicinot skolēnus iesaistīties sportošanā.

Pirms gada sporta skolotāju lomās iejutās un uz skolām dažādos Latvijas reģionos devās vieglatlēti Ineta Radēviča, Staņislavs Olijars, Mārtiņš Alksnis, basketbolisti Ainārs Bagatskis, Ieva Tāre, Edgars Šneps un hokejists Normunds Sējējs.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu