Zvaigžņu spēlē Valters pret Šķēli (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Ceturtdien noskaidrojies balsojums par Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēles sākumsastāviem. Latvijas labāko basketbolistu parāde 9. februārī notiks "Arēnā Rīga", bet biļetes, kuru cena ir sākot no diviem latiem, iespējams iegādāties "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības punktos.

Armands Šķēle.
Armands Šķēle. Foto: AFI

Balsojuma rezultātā kļuva zināms, ka Austrumu komandas pamatpieciniekā laukumā dosies Rīgas ASK spēlētāji Sandis Valters (saņēma 3820 balsis), Kērtiss Miladžs (3717), Dveins Broilss (3207), Gatis Jahovičs (2642) un Ārons Bramlets (2584), bet viņiem pretī Rietumu komandas rindās laukumā dosies "Barons"/LMT klubu pārstāvošie Armands Šķēle (4625) un Kaspars Bērziņš (3716), kā arī Džimijs Baksters (1703), Uvis Helmanis (3021) un Akins Akingbala (2564) no "BK Ventspils".

Austrumu komandas treneri būs Ramūns Butauts no ASK un Ainars Bagatskis no "Valmiera" vienības, bet Rietumu konferences vienību vadīs Gašpers Okorns no "BK Ventspils" un Kārlis Muižnieks no "Barons/LMT".

Pārējos komandu spēlētājus izvēlēsies LBS un abu zvaigžņu komandu treneri.

Austrumu komandas sastāvu veidos basketbola klubu ASK, "Valmiera", Gulbenes "Bumerangs/ASK", VEF, "ASK/Juniors", "Cēsis/Remarks", "RNS-D/Līvāni" un "Zemgale" komandu spēlētāji, bet "rietumus" -"Ventspils", "Barons/LMT", "Liepājas lauvas", "Falco/Ķeizarmežs", "Ventspils Augstskola", "Roja", "Jūrmalas Sports/Fēnikss", "LU/Barons/Rīdzenes" un "Saldus" komandu populārākie basketbolisti.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu