Lietuvas banka kļūst par F-1 komandas "Renault" sponsoru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viena no lielākajām Lietuvas komercbankām "Snoras", kas ir arī AS "Latvijas Krājbanka" lielākais akcionārs, kļuvusi par Pirmās formulas (F-1) komandas "Renault" sponsoru.

"Snoras" logo uz "Renault" R30 automašīnu sāniem redzams jau šajā nedēļas nogalē notiekošajā F-1 13.posmā - Beļģijas "Grand Prix".

Kā atzina "Renault" komandas valdes priekšsēdētājs, Luksemburgas biznesmenis Džerārds Lopess, darījums ar "Snoras" banku ir nozīmīgs turpinājums vienības komerciālajai darbībai Austrumeiropā. Savukārt "Snoras" bankai tas nodrošinās ievērojamu starptautisku atpazīstamību.

"Mēs priecājamies uzsākt abpusēji izdevīgu sadarbību ar "Renault" komandu. Inovācijas un tālredzīga pieeja ir "Snoras" bankas un tās uzņēmumu grupas pamatvērtību vidū. Tādēļ F-1, kas apvieno cilvēka spējas ar jaunākajām tehnoloģijām, lieliski atbilst mūsu bankas filozofijai," izteicās "Snoras" bankas prezidents Raimonds Baranausks. ""Renault" komanda jau pašlaik ir starp piecām labākajām F-1 komandām, un mēs ticam, ka tā turpinās nostiprināt savas pozīcijas."

Kā ziņots, "Renault" vienībā šosezon startē arī vienīgie Austrumeiropas piloti - Roberts Kubica no Polijas un krievs Vitālijs Petrovs.

Jau ziņots, ka šī gada jūnijā tika atklāta arī pirmā "Snoras" bankas filiāle Latvijā.

Jūlijā starptautiskais biznesa žurnāls "World Finance", kas tiek izdots Lielbritānijā, kā arī portāla "www.worldfinance.com" apmeklētāji atzina AS "Snoras banka" grupu par labāko finanšu grupu Baltijas valstīs ("Best Banking Group Baltics 2010").

"Snoras" ir vienīgā uzņēmumu grupa Baltijas valstīs, kuras vadībā strādā trīs bankas: "Snoras" banka, "Latvijas Krājbanka" un investīciju banka "Finasta".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu