Rīgā viesosies UEFA prezidents Mišels Platinī (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

3. septembrī Latvijā oficiālā vizītē ieradīsies UEFA prezidents Mišels Platinī, informē Latvijas Futbola federācija (LFF).

Platinī Rīgas pilī paredzēta tikšanās ar valsts prezidentu Valdi Zatleru, vēlāk kopā ar Rīgas domes pārstāvjiem viņš piedalīsies jauna minipitch laukuma atklāšanā Rīgā, savukārt vakarā ''Skonto'' stadionā apmeklēs 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēli starp Latviju un Horvātiju.

Vizītes ietvaros Mišels Platinī piedalīsies arī O!kartes kausa finālposma apbalvošanas ceremonijā. Kopā ar Platinī Rīgā ieradīsies arī UEFA ģenerālsekretāra vietnieks Teodoris Teodoridis.

Šī būs Platinī pirmā vizīte Rīgā pēc ievēlēšanas UEFA prezidenta amatā. Iepriekš savulaik slavenais Francijas izlases futbolists un 1984. gada Eiropas čempions Latvijā bija viesojies divas reizes – pēdējo reizi tas notika 2006.gada aprīlī.

UEFA prezidents Rīgā uzturēsies līdz 4. septembrim.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu