Aprīlī: "Nokia Extreme Andrejsalā"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: inksnb.lv

Ar "Nokia" mūzikas un sporta tālruņu atbalstu 14. aprīlī Andrejsalā, Rīgā norisināsies pavasara lielākais ekstrēmo sporta veidu, jaunās mūzikas un mobilo tehnoloģiju pasākums "Nokia Extreme Andrejsalā". "Nokia" sadarbībā ar portālu "Draugiem.lv" līdz 19. martam aicina jaunās grupas un mūziķus pieteikt savu priekšnesumu uz "Draugiem.lv Open Stage" skatuves Andrejsalā.

"Nokia Latvija" mārketinga vadītāja Agra Apele: "Nokia Extreme Andrejsalā" būs vērienīgākais "Extreme" pasākums, ko līdz šim esam organizējuši, un pirmais šāda veida notikums Andrejsalas teritorijā. "Nokia Extreme Andrejsalā" programmā ikviens varēs atrast sev piemērotas izklaides, tādēļ gaidīsim gan draugu kompānijas, gan ģimenes ar bērniem."

„Nokia Extreme Andrejsalā” plānots kā snovborda sezonas noslēgums un BMX, skeitborda, velotriāla un parkour sezonu atklāšana. Noslēdzot ziemas sezonu, Latvijas snovborda grupējumi savas prasmes demonstrēs klubu parādē. Savukārt pasākuma izskaņā Latvijas labākie braucēji piedalīsies snovborda šovā.

BMX braucēji piedalīsies Dirt šovā, skeiteri sadarbībā ar veikaliem „Boards.lv” rādīs braukšanas māku minirampā, bet velotriālisti no „Karters” demonstrēs izcilas šķēršļu pārvarēšanas prasmes. Parkour.lv treiseri sniegs parkour paraugdemonstrējumus un visas dienas garumā pasākuma apmeklētājiem mācīs šķēršļu pārvarēšanu un ikdienā piemērotus paņēmienus.

Visu sacensību uzvarētāji un labākie šovu dalībnieki balvās saņems jaunākos „Nokia” tālruņus.

„Nokia Extreme Andrejsalā” visas dienas garumā varēs dzirdēt mūziku dažādām gaumēm. Muzikālā programma sadalīta atbilstoši klausītāju interesēm: iesildīšanās kopā ar Draugiem.lv Open Stage jaunajām grupām, atklājums ar Baltijas jauno mūziķu topa „Nokia Open Stage” finālistiem - „The Briefing” (LV), „Ska Faktor” (EE) , „Sportas” un „Brainers” no Lietuvas. Un līdzi jušana populārām grupām „Double Faced Eels”, „Regīna” un „Tribes Of The City”, kas „Nokia Extreme Andrejsalā” noslēgs savu pirmo īsto koncerttūri.

Lai papildinātu pasākuma muzikālo programmu ar jaunāko Latvijas mūziķu priekšnesumiem, „Nokia” sadarbībā ar portālu „Draugiem.lv” aicina jaunās grupas un mūziķus līdz 19. martam pieteikt savu uzstāšanos Draugiem.lv Open Stage. Lai piedalītos konkursā, grupai vai mūziķim ir jābūt izveidotam savam profilam portāla „Draugiem.lv” sadaļā „Mūzika” un ir jāaizpilda pieteikuma anketa, kas atrodama "www.nokiaopenstage.lv".

Konkursa dalībniekus no 21. līdz 30. martam vērtēs portāla „Draugiem.lv” apmeklētāji, un piecus uzvarētājus, kas kāps uz "Draugiem.lv Open Stage" 14. aprīlī Andrejsalā, noteiks atklātā balsojumā. Katram balsotājam dienas laikā tiks dotas piecas iespējas balsot par pieciem dažādiem konkursa dalībniekiem.

Konkursā piedalīties aicināti tikai tie jaunie mākslinieki, kam vēl nav izdots pirmais albums un nav parakstīts līgums ar kādu no mūzikas izdevniecībām. Tāpat arī dalība konkursā nav atļauta tām grupām, kas 2006. gada 2. novembrī uzstājās uz Draugiem.lv Open Stage Baltijas jauno mūziķu topa „Nokia Open Stage” sezonas atklāšanas pasākumā „Sapņu fabrikā”.

Mobilo tehnoloģiju aktivitātēs Andrejsalā ikviens varēs iepazīties ar jaunajiem „Nokia” mūzikas un sporta tālruņiem – Nokia 5300 Xpress Music un Nokia 5500 Sport – un izmēģināt to lietošanas iespējas. Par tradīciju kļuvušajā Nokia Triktipā ikvienam būs iespēja iejusties snovbordista vai BMX sportista ādā un saņemt sava labākā trika fotogrāfiju bez maksas.

Mūzikas fani varēs piedalīties īsta videoklipa veidošanā un izvēlēties sev tīkamu lomu. Videoklipi tiks filmēti ar jauno Nokia Nseries tālruni N93, kurā iebūvēta 3,2 megapikseļu kamera, Carl Zeiss Vario-Tessar objektīvs, trīskārtīga optiskā tālummaiņa, videouzņemšana MPEG-4 VGA un filmēšana notiek ar ātrumu 30 kadri sekundē. Savukārt jaunās mūzikas atbalstītājiem interesanti būs Baltijas jauno mūziķu topa „Nokia Open Stage” mūzikas stendi, kuros ar austiņām no Nokia mūzikas tālruņiem 5300 Xpress Music un N91varēs klausīties mūziku, kā arī bez maksas lejupielādēt savā tālrunī topa dziesmas un zvanu melodijas.

Aktīvā dzīves veida atbalstītājiem „Nokia” meitenes rādīs GPS lietošanas iespējas „Nokia” tālruņos. Pasākuma laikā ikviens varēs izmēģināt arī sērfošanu internetā, izmantojot „Nokia” mūzikas un sporta tālruņus.

Ieeja "Nokia Extreme Andrejsalā" būs bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu