Sestdien Madonā turpināsies Swedbank spēkavīru čempionāts

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šosestdien, 6.jūnijā, Madonā pie pilsētas domes notiks Swedbank spēkavīru čempionāta otrais posms.

Atgādinām, ka pirmajā posmā Tukumā uzvarēja Preiļu pārstāvis Artis Plivda.

Pirms Swedbank spēkavīru čempionāta elites vīriem no plkst. 12.00 savus spēkus rādīs Latvijas aizsardzības spēku stiprinieki „Magnum armijas Dižvīra” sacensībās. Šajos mačos spēkavīru vingrinājumi ir pielīdzināti armijas rīkiem un tie ir ar nedaudz mazākiem svariem nekā elites spēkavīriem. Armijas Dižvīra titula pretendenti cīnīsies zemessarga skrējienā, lielā baļķa celšanā, kombinācijā - riepas velšanā un kastu celšanā, lādiņu turēšanas vingrinājumā un armijas automašīnas vilkšanā. Pēc dižvīriem ap plkst 14.30 sāksies Latvijas spēcīgāko vīru cīņas.

Madonas posmā atlēti sacentīsies šādos vingrinājumos: Vivacolor Vikinga prese; G4S nēšu nešana (380 kg); Triobet spēka kāpnes (200, 225, 250 kg); J&S Ūdensmeistars automašīnas vilkšana; Elsana kombinācija (riepas velšana + 125 kg x 2 fermera pastaiga); Swedbank akmeņu celšana (100, 120, 140, 160 un 180 kg).

Otrajā Swedbank spēkavīru čempionāta posmā nestartēs pašreiz stiprākais Latvijas spēkavīrs Agris Kazeļņiks, kurš piedalīsies Čempionu līgas posmā Slovākijā. Tomēr garlaicīgi nebūs, jo Madonas posmā dalību apstiprinājis Raivis Vidzis, kas Latvijā nav startējis gandrīz divus gadus. „Pirmais posms Tukumā parādīja, ka atlēti bija izsalkuši pēc sacensībām, gatavi celt lielus svarus un darbojas ar lielu atdevi. Skatītājiem bija un būs iespēja pamēģināt arī vingrinājumu rīkus, ko Tukumā dažiem neizdevās pat pakustināt,” piebilda Latvijas Spēka atlētu federācijas vadītājs Māris Liepiņš.

Spēkošanās starplaikos skatītājus priecēs pūtēju orķestris un deju kopa. Notiks dažādi skatītāju konkursi un spēkavīru vingrinājumi līdzjutējiem ar balvām. Kā parasti, pasākuma vadība būs atraktīvā Raimonda Bergmaņa rokās. Skatītājiem būs interesanti!

Turpmākie Swedbank spēkavīru čempionāta posmi Rojā 11. jūlijā Preiļos 18.jūlijā Gulbene 25. jūlijā Ventspils 8. augustā Ogre 30.augusts (fināls)

No 27. jūlija “Swedbank spēkavīru čempionāta” posmus sāks demonstrēt Latvijas Neatkarīgā televīzija, parādot visus posmus to secībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu