«AC Milan» noliedz baumas, ka Esjēns būtu inficējies ar Ebolas vīrusu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

«AC Milan» futbola klubs pirmdien noliedza baumas, ka komandas pussargs Mišels Esjēns būtu inficējies ar Ebolas vīrusu, kamēr futbolists pagājušajā nedēļā pārstāvēja Ganas izlasi.

Pagājušās nedēļas nogalē medijos un sociālajos tīklos izskanēja baumas, ka Esjēns inficējies ar Ebolas vīrusu, ko it kā arī apstiprinājuši «AC Milan» kluba pārstāvji. Itālijas komandas vadība pirmdien paziņoja, ka klubs kategoriski noliedz šādu informāciju.

«Šādai informācijai absolūti nav pamata. Neviens kluba pārstāvis nav šādu ziņu apstiprinājis,» sacīts «AC Milan» paziņojumā. «Ebolas vīruss ir ļoti nopietna problēma, un cilvēkiem nevajadzētu par to jokot. Lai kurš arī medijos izplatīja šīs baumas, tas ir ļoti neprofesionāli un neiejūtīgi,» norāda «AC Milan» vadība.

Esjēns savā «Twitter» profilā publicējis paziņojumu, ka viņam ar veselību viss ir kārtībā. «Esmu vesels. Internetā paustās baumas, ka esmu inficējies ar Ebolas vīrusu, nav patiesas. Ar mani viss ir kārtībā, un rīt kā parasti piedalīšos treniņā,» raksta futbolists, kurš paziņojumam pievienojis fotogrāfiju, kurā viņš smaida un rāda žestu, turot roku īkšķus uz augšu.

Šogad vairāk nekā 4000 cilvēku miruši ar Ebolas vīrusu, liecina ANO Pasaules Veselības organizācijas dati. Ebolas vīruss visvairāk skāris Libēriju, Sjerraleoni un Gvineju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu