Rīga 2000: pusfinālā un pret Liepāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zigismunds Zālmanis

Latvijas atklātā hokeja čempionāta pusfinālā svētdien iekļuva trīs pēdējo sezonu čempionvienība "Rīga 2000", kas otrajā ceturtdaļfināla spēlē ar 5:3 pieveica Elektrēnu "Energija". Otrajā ceturtdaļfinālā starp "Rīga 20" un Daugavpils "Latgali" rezultāts ir kļuvis neizšķirts 1-1.

"Rīga 2000" un "Energija" spēles pirmajā trešdaļā vārti netika gūti, bet otrās trešdaļas vidū lietuvieši izvirzījās vadībā ar 2:1. Tomēr atlikušajā mača gaitā rīdzinieki pierādīja savu pārākumu un izcīnīja uzvaru mačā ar 5:3, bet sērijā ar 2-0.

Vārtus "Rīgas 2000" labā guva Andrejs Ignatovičs, Artis Ābols, Renārs Valters, Ģirts Ankipāns un Armands Bērziņš, kura rēķinā arī divas rezultatīvas piespēles.

Pusfināla sērijā līdz trīs uzvarām "Rīga 2000" tiksies ar "Liepājas metalurgu".

Otrajā ceturtdaļfināla sērijā "Rīga 20" šodien izbraukumā dramatiskā spēles pagarinājumā ar 6:5 izcīnīja uzvaru pār Daugavpils "Latgali" un sērijā panāca izlīdzinājumu 1-1. Uzvaras vārtus jau pagarinājuma desmitajā sekundē guva Elviss Želubovskis.

Izšķirīgā spēle 7. martā notiks Rīgas Sporta pilī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu