Oficiāli apstiprina 2010.gada "Dakaras" rallijreida norisi Čīlē un Argentīnā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

"Dakaras" rallijreids arī 2010.gadā notiks Dienvidamerikas pilsētās Čīlē un Argentīnā, trešdien oficiāli paziņoja organizatori.

Jau ziņots, ka pēc 29 sacensību norises gadiem Āfrikā šogad pasākums drošības apsvērumu dēļ pirmo reizi veiksmīgi norisinājās Dienvidamerikā.

32.rallijreids ilgs no 2. līdz 16.janvārim, un, tāpat kā šogad, tas sāksies un finišēs Buenosairesā. Paredzams, ka sacensībās sportisti speciālajos ātrumposmos veiks 5000 kilometru, kas ir par 1000 kilometriem mazāk nekā šogad.

Jau ziņots, ka "Dakaras" rallijreidā no Latvijas sportistiem lielākos panākumus guvuši brāļi Jānis un Einārs Vinteri, tomēr nākamajā gadā finansiālu iemeslu dēļ sacensībās varētu nepiedalīties neviens no viņiem. Jānis Vinters sacensībās muguras traumas dēļ nepiedalījās jau šogad, bet Einārs šogad kopvērtējumā izcīnīja 14.vietu, kaut arī lielāko daļu distances veica ar lauztu pirkstu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu