Peugeot gatavs Dakārai (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Peugeot

Nākamgad Dakāras rallijreidā atgriezīsies četrkārtējie šo sacensību uzvarētāji no Francijas, proti, Peugeot rūpnīcas vienība.

Peugeot komandas ambīcijas ir ne mazākas kā 2013.gada Paikspīkas sacensībās, kur deviņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjans Lēbs ar pirmo mēģinājumu speciāli būvētā Peugeot 208 prototipā 20 kilometrus garo distanci pretī kalna virsotnei veica mazāk nekā 9 minūtēs un sagrāva visus līdzšinējos rekordus.

Līdzīgus panākumus Peugeot cer gūt ar speciāli būvētu bezceļu prototipu, kura bāze ideoloģiski ir modelis 2008. Kamēr vairums Dakāras sacensību galveno favorītu brauc ar pilnpiedziņas mašīnām, Peugeot saviem pārstāvjiem ir sagatavojis viena tilta piedziņas sacīkšu auto. Kā tam veiksies 9000 kilometrus garajā Dakāras rallijreida distancē, redzēsim jau nākamā gada sākumā. Sportistus komanda katrā ziņā ir izvēlējusies ļoti labus - tie ir francūži Stefans Peterhansels un Sirils Desprē (titulētajam motosportistam šī būs debija pie auto stūres) un spāņu matadors, divkārtējais pasaules rallija čempions Karloss Sainss.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu