Ronaldu soc. tīklu sekotāju skaits sasniedzis 200 miljonus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu ir vispopulārākais sportists sociālajos tīklos, liecina biznesa žurnāla «Forbes» pētījums. Viņa sekotāju skaits sasniedzis 200 miljonus, kas ir lielākais skaits starp visiem pasaules sportistiem.

Spānijas komandas Madrides «Real» uzbrucējam sociālajā tīklā «Facebook» seko 109,7 miljoni, «Instagram» kontam 49,6 miljoni, bet mikroblogošanas vietnē «Twitter» viņam ir 40,7 miljoni sekotāju.

31 gadu vecais Ronaldu ir vispopulārākais sportists sociālajos tīklos. Katru dienu viņa sekotāju skaits pieaug par vidēji 135 tūkstošiem.

Visvairāk sekotāju Ronaldu ir ASV. No 200 miljoniem tie ir 13,5%, tālāk seko Francija (7,4%), Brazīlija (6,4%) un Meksika (6,2%). «Instagram» ievietoto bildi no sportista 31. dzimšanas dienas ar «patīk» jeb «like» novērtējuši 1,7 miljoni.

Thank you for your happy birthday messages! ??3️⃣1️⃣?❤️?

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Tikmēr vienam no Ronaldu sīvākajiem konkurentiem par labākā futbolista titulu pēdējos gados - argentīnietim Lionelam Mesi «Facebook» un «Instagram» ir 120,8 miljoni sekotāju. «Twitter» viņš nav reģistrējies.

Vismaz 200 miljoni sekotāju sociālajos tīklos ir mūzikas industrijas pārstāvjiem Džastinam Bīberam un Teilorei Sviftai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu