Girgensons par savu vārtu guvumu: Neko daudz neatceros (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no NHL video

Bufalo «Sabres» komandas latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, kurš Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulāro čempionātu ceturtdien sāka ar vārtu guvumu, pastāstīja, ka neesot apmierināts ar vienības sniegumu.

«Aizsardzībā šodien nenospēlējām labi,» pēc mača sacīja Girgensons. «Mums ir jāuzlabo savstarpējā komunikācija, tas šodien arī maksāja uzvaru.»

«Pēc pirmā perioda mēs pārrunājām, ka ir jālaužas uz vārtiem un jāizdara metieni. Vārti bija jāgūst ar «gaļu». Tikai tādā veidā var tikt pie uzvarām,» atzina latviešu uzbrucējs.

Savukārt par saviem vārtiem runājot, Girgensons atzina, ka viss noticis ļoti ātri. «Neko daudz neatceros, nebija laika domāt. Mans precīzais metiens mūs nedaudz pacēla spārnos, bet uz trešo trešdaļu mēs izgājām negatavi.»

Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja 15 minūtes un 19 sekundes, kuru laikā izdarīja divus metienus, bloķēja vienu metienu un maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Girgensons tika atzīts par spēles otro zvaigzni.

Zīmīgi, ka arī pagājušās sezonas pirmo spēli Latvijas izlases uzbrucējs sāka ar vārtu guvumu.

Nākamo maču «Sabres» aizvadīs sestdien, kad viesos tiksies ar spēcīgo Čikāgas «Blackhawks» komandu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu