Latvijas florbola izlases galvenā trenera amatā atgriezies Grunckis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Kapša / LETA

Par Latvijas vīriešu florbola izlases galveno treneri kļuvis kādreizējais tās vadītājs Normunds Grunckis, pastāstīja Latvijas Florbola savienības (LVS) prezidents Ilvis Pētersons.

Grunckis par valstsvienības galveno treneri tika apstiprināts trešdien notikušajā Latvijas Florbola savienības (LFS) valdes sēdē, bet pirms tam viņa kandidatūru ieteica savienības treneru komiteja.

Pašlaik 44 gadus vecais latviešu speciālists jau iepriekš bijis izlases galvenais treneris - to viņš vadījis 2004.gada pasaules čempionātā (izcīnīta sestā vieta), kā arī 2006. un 2008.gada turnīros, kad tika iegūta piektā pozīcija.

Kā zināms, šī gada izskaņā tieši Rīgā norisināsies pasaules čempionāta finālturnīrs, bet pēc 2014.gada planētas meistarsacīkstēm pēc abpusējas vienošanās tika nolemts pārtraukt sadarbību ar somu speciālistu Īro Parviainenu. Viņš šajā amatā savulaik stājās tieši pēc Gruncka, kurš pašlaik strādā par treneri Bauskas sporta skolā.

Iepriekšējā pasaules čempionātā, kas notika 2014.gadā, Latvija izcīnīja piekto vietu.

Pasaules čempionāts Rīgā norisināsies no 3. līdz 11.decembrim, bet kļuvis skaidrs, ka tajā piedalīsies Latvija, ASV, Kanāda, Zviedrija, Slovākija, Somija, Igaunija, Dānija, Šveice, Vācija, Polija, Čehija, Norvēģija, Austrālija, Singapūra un Taizeme.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu