Kazahu rupeklis Rispajevs gatavojas izrēķināties ar «Avangard» līderi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Astanas «Baris» kauslis Damirs Rispajevs ceturtdienas regulārā čempionāta mačā gatavojas izrēķināties ar Omskas «Avangard» līderi Vladimiru Sobotka.

Pirmdien Rispajevs kazahu masu medijiem pavēstījis par saviem nodomiem: «Esmu piefiksējis pāris Omskas hokejistu. Sobotka kaut kā man... Nododu viņam sveicienus. Lai viņš gatavojas. Būs jautri.»

KHL vadība jau nosūtījusi vēstuli «Baris» vadībai ar paskaidrojumiem par Rispajeva pēdējiem izteikumiem. KHL cer, ka Rispajevs tiks sodīts un viņam liegs piedalīties pēdējā regulārā čempionāta mačā.

Atgādināsim, ka Rispajevs nesen izcieta piecu spēļu diskvalifikāciju. 20 gadus vecais Rispajevs šīs sezonas 16 KHL cīņās izcēlies ar 111 soda minūtēm.

Ceturtdienas spēle «Baris» vienībai būs ļoti svarīga. KHL Austrumu zonas kopvērtējumā «Baris» ar 83 punktiem 59 mačos ieņem 9. vietu, par trīs punktiem atpaliekot no Ņižņekamskas «Ņeftehimik». Lai iekļūtu Gagarina kausa izcīņā, «Baris» obligāti jāizcīna trīs punkti, bet «Ņeftehimik» jāzaudē pamatlaikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu