Rouzija: Pēc zaudējuma Holmsai apsvēru domu par pašnāvību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Populārā amerikāņu MMA cīkstone Ronda Rouzija pēc zaudējuma Holijai Holmsai bijusi ļoti nomākta un apsvērusi domu par pašnāvību, viņa atklāja raidījumā «The Ellen DeGeneres Show».

29 gadus vecā Rouzija atklāti runāja par sakāvi novembrī, kurā zaudēja UFC 193 titulu. Vienā no gaidītākajām 2015. gada sieviešu MMA cīņām svara kategorijā līdz 61 kg viņu Melburnā (Austrālija) otrajā raundā ar sitienu pa galvu nokautēja bijusī pasaules boksa čempione, 34 gadus vecā Holmsa.

«Godīgi sakot, sēžot ārsta kabinetā, manas domas bija: kas es vairs esmu, ja neesmu tā, kas līdz šim,» sacīja Rouzija. «Burtiski sēdēju tur un domāju par pašnāvību. Tieši tajā sekundē es domāju, ka neesmu nekas. Ko es tālāk iesākšu. Nevienam ne sū-a neesmu vajadzīga.»

Pēc zaudējuma Rouzija izteicās, ka viņai kādu laiku nepieciešams atgūties un ka ringā drīzu atgriešanos neplāno. 9. jūlijā Lasvegasā viņa plānoja piedalīties UFC 200 cīņu pasākumā, taču nolēma savu dalību atsaukt.

Rouzija sacīja, ka viņas prātu atvēsinājis dzīvesdraugs Treviss Brauns, kurš arī ir UFC cīkstonis. «Pacēlu galvu un ieraudzīju savu vīrieti. Treviss tur stāvēja,» atceras Rouzija. «Skatījos augšup un viņā nolasīju: gribu no tevis mazos. Man jāpaliek dzīvai.»

Rouzija iepriekš ESPN atklāja, ka viņas plānos ir revanšēties Holmsai. Janvārī viņa Kalifornijā atgriezusies sporta zālē un uzsākusi vieglus treniņus ilggadējā trenera Edmunda Tarverdiana vadībā. Šajā gadā Rouzija plāno atgriezties cīņas laukumā. Tas varētu notikt novembrī.

Savas karjeras laikā Rouzija piedalījusies 13 cīņās, kurās izcīnījusi 12 uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu