«Galleria Riga» iedvesmo Jūrmalas skriešanas svētkus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Veselīgs un sportisks dzīvesveids ir aktuāls ikvienam no mums, lai saglabātu lielisku pašsajūtu un enerģiju katrai dzīves situācijai. Tirdzniecības centrs «Galleria Riga», kas atrodas Rīgā, Dzirnavu ielā 67, vienmēr bijis aktīva dzīvesveida atbalstītājs, tāpēc ar lielu prieku un gandarījumu kļuva par Jūrmalas skriešanas svētku iedvesmotāju. Jūrmalas skriešanas svētki ieguva lielu popularitāti, un tajos piedalījās vairāk nekā trīs tūkstoši dalībnieku no visas Latvijas.

Jūrmalas skriešanas svētki pulcēja vairāk nekā trīs tūkstošus dalībnieku no visas Latvijas. Gan profesionāli sportisti, gan tie, kam skriešana ir tikai vaļasprieks, varēja izvēlēties sev piemērotu distanci.

Visas dienas garumā par muzikālo atmosfēru rūpējās viens no populārākajiem Latvijas DJ – Toms Grēviņš.

«Galleria Riga» bija parūpējusies, lai ikviens Jūrmalas skriešanas svētku dalībnieks varētu iemūžināt savu dalību pasākumā. «Galleria Riga» izveidotais foto stends guva lielu popularitāti, jo katrs vēlējās apsēsties ērtajā dīvānā, mazliet atvilkt elpu un iemūžināt šo brīdi fotogrāfijā.

«Galleria Riga» sarūpēto fotosienu un ērto dīvānu labprāt iemēģināja arī grupa «Labvēlīgais tips».

Visas dienas garumā skriet gribētājus un līdzjutējus uzmundrināja sporta žurnālists Lauris Lizbovskis. Savukārt TV un radio dīva Baiba Sipeniece-Gavare dalībniekiem pasniedza balvas īpašās nominācijās.

Latvijā viena no iemīļotākajām grupām «Labvēlīgais tips» sniedza enerģisku koncertu, kas lika izkustēties un dejot ikvienam svētku apmeklētājam.

«Galleria Riga» aicina ikvienu būt sportiskam un aktīvam – jūsu ķermenis to noteikti novērtēs. Aktīvs dzīvesveids – tas ir enerģijas un labas pašsajūtas avots!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu